Hoppa till innehåll

Mobien

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Mobien

  1. Det fungerar då visst! Du måste ha angivit något fel i adressfältet. När jag startar hotelet (http://secrethotel.no-ip.org/client.php)så kommer en ruta upp när jag laddat drygt halva hotelet och sen kommer jag till tom sida. Du har troligen råkat ut för den klassiska HC-buggen. Vi byter system idag, nu. Denna buggen skall försvinna för gott.
  2. Det fungerar då visst! Du måste ha angivit något fel i adressfältet.
  3. Skulle inte tro att det blir "hackat".. :P Anledningen till det hela slöa kan bero på min lina. Den är inte speciellt välutrustad. Men det kommer efter jul! Edit: Vi är inte 7-8 st. aktiva moderatorer. Vi är 3 st aktiva och har än så länge 73 medlemmar. Det kommer fler då vi började sprida det idag. Anledning till att du börjar med "överdrivet" mycket mynt är ju givetvis för att det skall vara gratis och att du skall kunna bygga rummen du alltid drömt om. Givetvis kommer vi ha stora och små tävlingar där du kan vinna allt i från hemliga rariteter till emblem. Abooooooow ;) Men vrf har ni då så många Mods? dom tar väl bara ''plats''? Ja har varit admin på 6 hotell nu precis, fast alla har blivit ''hackade'' så man blir besviken.. OM ni nån gång skulle söka nån mod/admin så skulle jag JÄTTE gärna vara :) Jag är en seriös och aktiv Gubbe ;) seriöst.. xD EDIT: Stavfel.. omg.. Skulle det hända att vi blir "hackade" av Team (f4gg0tz) Acid eller dylikt, har vi nog med resurser att bygga upp systemet åter, åter och åter igen. Tack!
  4. Skulle inte tro att det blir "hackat".. :P Anledningen till det hela slöa kan bero på min lina. Den är inte speciellt välutrustad. Men det kommer efter jul! Edit: Vi är inte 7-8 st. aktiva moderatorer. Vi är 3 st aktiva och har än så länge 73 medlemmar. Det kommer fler då vi började sprida det idag. Anledning till att du börjar med "överdrivet" mycket mynt är ju givetvis för att det skall vara gratis och att du skall kunna bygga rummen du alltid drömt om. Givetvis kommer vi ha stora och små tävlingar där du kan vinna allt i från hemliga rariteter till emblem.
  5. *borttaget* - Ett Svenskt retro för dig! + Vi använder oss utav den senaste versionen av Holograph Emulator och HoloCMS. + Dem senaste möblerna. + Habbo homes fungerar till 100%. + Inga problem i housekeeping, startsida eller client. + Du börjar med 999999 mynt. - Vi kör för tillfället med version 24. - Vissa buggar. - Ljusdämparen krånglar i den nuvarande versionen. V26 behövs och lanseras inom kort. *borttaget* (l< = K.)
  6. Dock en aning snyggare än dina sidor. Förresten, vilket är ditt senaste projekt? Hörde att du hade ungefär 100 på nacken. Way to go, kiddie! Du är på bra väg om detta är din början. Ta lite kurser i ditt senare liv och du kan bli något stort. Förresten, är du ledig för tillfället? Såg ditt forumprojekt och vart en aning imponerad.
  7. Mobien

    Invandring.

    Jag personligen är emot invandring i större mängd. Jag är en person som säger vad jag tycker - och givetvis står för det. Detta leder ibland till oanade konsekvenser. Jag blir ofta kallad rasist eller nazist av just invandrare och andra vänstermänniskor. Jag anser att vi under senaste tiden tagit in för många invandrare i Malmö och vissa delar i Stockholm, Göteborg. Givetvis ökar invandringen brottsligheten i Sveriges kommuner, och besätter fängelsen på onödiga bekostnader. Nej, jag har ingen källa på detta, _än_. Jag hoppas på Sverigedemokraterna år 2010, dels för att dem håller invandringen till en viss nivå och andra bra synpunkter kring deras politik. Mobien
  8. Mobien

    Blipville Fusk?

    Nej. Det är INTE 3D. Utan bara en illusion, precis som habbohotell. För övrigt förstod jag beskrivningen direkt. Vad är det för ointelligenta P12 som hänger här? : (
×
  • Skapa ny...