Hoppa till innehåll

InteGreger

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

InteGreger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Fortfarande ingen som kan kan säga hur Internet@Tv funkar IRL? Vore nice! http://power.moltoman.com/tracker/MdcWQdik/milk.gif
  2. Ja, jag vet inte vad jag ska formulera bättre. Internet@TV, funktionen i Samsugs LED-apparater, som gör dt möjligt att "surfa" på via din tv. kan läsa lite på www.ledtv.se Det jag undrade var om det finns mer widgets än Youtube, Twitter och Flickr. Det är i alla fall bara dem, speciellt Youtube, som det talas om. Kunde var kul att höra vad folk sa om andra widgest. Kanske inte ens finns?
  3. det här internet@tv som samsung kör med i sina apparater. någon som testat det? jag tycker alla bara snackar om youtube-funktionen. vad finns det mer för funktioner och widgets man kan greja med?
  4. Hittade ett litet informationsklipp om tävlingen och sime awards. http://www.youtube.com/watch?v=vBEKMqJ2Prw kanske en bra start på ny karriär om man lyckas bra.
  5. Precis vilket arkiv? En länk och beskrivning av hur det ska fungera är bra om du nu VILL att någon ska göra en sådan applikation. Även hur programmet nu ska fungera. Exempelvis sorteringsfunktioner eller hur många sökalternativ, max sökresultat, fin GUI. Sedan snor du programmet och vinner... inte. Haha. Men såklart antingen sökning eller att man klickar sig fram till det man söker. Konsoll > Spel > Fusk. Sen såklart valbart med antalet sökresultat osv. [__batman_____________] Batman: Arcane...._______ Batman Returns__________ Göra guis i med ascii är livet.
  6. hur kommer man på en sånnhär genialisk idé? vilket fail haah lol
  7. Nåt ska man väl vara bra på LOL. Jag vill ha en fuska.se app så man söka i fuskarkivet smidigt och lätt.
  8. Kanske sitter någon med dolda kunskaper här. Mer info på: http://www.tre.se/templates/FullSizePage.aspx?id=37993
×
  • Skapa ny...