Hoppa till innehåll

ChunLi

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ChunLi

  1. Karak - Azgal Ochniard , Marauder Rank 40 rr 38 Full anni, snart Senti.. ;) Guild : Nightfall Men det roliga är ju att jag mött dig på azgal! Och jag spöade dig.. :)
  2. Tjena! Ifall någon är intresserad av en Street Fighter 4 turnering/Ladder? Skulle ju faktiskt vara grymt kul att få se ifall det ens går att organisera! Någon som är sugen? Användaren burken_bj får inte vara med.. Personliga skäl :)
  3. Jag spöar Seth på hardest i SF IV... Utmana mig, vem som helst ;) Ska köpa nytt live kort imorgon.
  4. Intressen

    runka

  5. ChunLi

    Warhammer Online

    Behöver inte Grinda speciellt mycket i War för gear, då Skills > Gear. Iofs kan man ju Inf-grinda, men det är bara ... fel.
  6. Mitt mål är att sälja loss alla saker, tjäna ihop någon Mille ( Max ), och ge det till någon lycklig New-off-tut-island player.
  7. NES Metal Gear (svårt som s*tan dock). SNES Tyvärr släpptes väl aldrig Chrono Trigger i europa, men jag får svara Chrono Trigger. Riktigt sjukt j*vla bra. Antingen det eller Donkey Kong.
  8. Det är 80. Känns nästan onödigt att ens försöka få upp RR till 80, iallafall i dagsläget då det inte finns något att tjäna på det (Förutom j*vla massa renown-tactics och skills).
  9. ChunLi, WarriorPriest Rank 16 (renown 16), Karak-Norn Ochniard, Marauder Rank 31 (renown 22?), Karak-Izor ( Gammal Refugee ifrån karaz-a-karak).
  10. ChunLi

    Warhammer Online

    Jag kör Mara, rank 31 atm, har bara greenies då jag inte orkar grinda inf i t4 zonen.. Twinkar en rank 16 (Renown rank 16 också) Warrior Priest, grymt kul, healing specced. Har inga kort på dem, eftersom att man war-europes armory är gör-kasst. Mara (Ochniard) på karak-Izor och WP ( ChunLi) på Karak-Norn.
  11. Det bästa är väl bara att skriva lite till dem, komma på någonting ni har gemensamt. Ett stort fel är att be dem visa sig i cam. 14 åringar har ändå ingenting att visa :)
  12. Nu vet ju jag inte hur lång din schlong är, men det bästa är att gömma ollonet under bältet, och släppa lite på bältet så att inte du får ont. Märks inte alls, sitter i skolan med en hard-on just nu.. :D
  13. I am the strongest woman in the world.

    Sånic boom.

×
  • Skapa ny...