Hoppa till innehåll

girlygeek

Medlem
  • Antal innehåll

    104
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av girlygeek

  1. Pröva med VLC media player: http://www.videolan.org/mirror.php?mirror=...1.0.5-win32.zip

     

    Kör VLC

    Tryck på Media

    Välj Strömning

    Välj fliken Nätverk

    Klistra in URL-adressen till strömmen och tryck på ok

     

    Fungerar inte det så tror jag nog att felet är själva strömmen. Då kan inte du göra något.

    Det funkade!

     

    med url mms://streaming.sbsradio.se/03872_TheVoice_mid

     

    Nu kan jag äntligen lyssna på webbradio, men problemet med spelaren kvarstår. Har du någon aning om vad det kan vara för fel?

  2. Jag har problem med att spela upp webbradio. Har testat med olika kanaler, ingen funkar så drog slutsatsen att det är fel på min spelare. Vet dock inte vart felet ligger. Har både ominstallerat och provat olika webbläsare. Ändrat inställningar för uppspelningshastighet i WMP, men problemet kvarstår.

    Fönstret öppnas, det laddas och reklamen spelas upp sedan står det klar och inget händer.

     

    Laddade även ner Winamp och prövade med att spela upp från URL, det fungerade inte heller. Winamp egna radio funkade ett tag för mig, men sedan för en vecka sedan slutade den också att fungera.

     

    Vart kan problemet ligga? Vänder mig till andra som kanske kan få mig att fixa detta så jag kan lyssna på radio igen!

     

    Tacksam för svar.

  3. Det är varken 3.5 eller 3.6.

     

    Och om du tycker att inlägget/tråden inte är lämplig anmäl isåfall.

    Cyanide & Happiness pwns

    Jaså, okej. Men jag tycker det.. "Har ni tråkigt" han uppmanar ju folk till att besöka sidan ifall dom har tråkigt. Men vi överlåter det till en Moderator.

  4. Men gamla då, tycker ni att de ska ta vaccinet eller inte? Är de gamla mer utsatta för svininfluensan än unga?

     

    Det beror på immunförsvaret. Personer i riskzonen för alla slags virus är ju dom med dåligt immunförsvar kan dels vara p.g.a ålderdom eller sjukdom! Om du läser mitt förgående inlägg så ser du vad jag anser. Och nej, jag tycker inte heller dom ska ta det eftersom det inte är vidare testat.

  5. Tycker inte om idén med den tråden. Skulle bli alldeles för rörigt om alla skulle posta youtube klipp där.

     

    Jo, men annars skulle det resultera i att alla skrev sin egna tråd. Bättre med en officiell tråd till alla y-tube klipp :)

  6. Ska vaccinera mig på Torsdag (nästa vecka). Får bestämma själv, min mamma är också lite skeptisk mot detta. Så vad tycker ni, ska jag vaccinera mig?

    Om jag var du skulle jag inte göra det. Det är inte testat och innehåller diverse farliga ämnen. Vaccinet minskar heller inte chansen för att bli smittad så mycket. I och med att det är viruset man sprutar in när man tar vaccinet finns risken att man blir smittad. Du skulle nog inte heller ta större skada av viruset om du blev smittad om du har ett normalt fungerande immunförsvar. :)

  7. Dezen: Jo det tror jag men faktiskt, men att du trodde att jag vare 8 begriper jag inte hur man kan tro. Visst jag kanske inte har just bra ''grammatik'' som man ska ha nu, men jag jobbar på det. :P

     

    Volbla: Som Crazyshit sa, så jävla epic :D

     

    Prototyp: Jag vet att den inte finns något som heter ''vänn'' Men jag skriver så snabbt så jag märker inte mina stav fel. :P

    Men aja då får jag väll vänta och se om det löser sig.

    Prototype*

    Bara att förhandsgranska texten om man vill undvika stavfel.

     

    OT: Han kanske har känslor för dig, och när han fick reda på att du gillar tjejer kanske han blev sur för att han gillar dig? "Jag kan inte leva utan honom" Du kanske inte är medveten om dina egna känslor..

     

     

  8. Jerry.. :wub:

     

    Lol, har skapats en fanclub om Jerry på facebook. (http://www.facebook.com/pages/ICA-Jerry/283899790410?v=feed&story_fbid=165397774654) +80K Members.

     

    Någon borde skapa stora Icatråden, finns även en liknande; http://www.fuska.se/forum/Ica_Reklam_Horst-t123178.html

     

    Jag gillar inte direkt att man använder en person med Downs syndrom i det här fallet. Jag anser personligen att det är fel!

     

    Syftet med personen är ju att få folk att skratta åt honom... :S

     

    Han valde ju inte att födas med sitt handikapp, han ska ha lika stora möjligheter att delta i en reklam? Fattar inte vad du dillar om. Dom skrattar med han, inte emot han. Om folk som du hade tänkt på hans handikapp först när dom såg honom hade han inte haft en fanclub n' all.

  9. Om endå alla hundar kunde leva så länge..

     

    Ni verkar ju inte kunna enas om ett rimligt pris/utmärkelse till en så gammal hund. Precis som alla andra rekord borde den sättas in i guinness worlds records book. Hunden har ju redan uppmärksammats, det är nog med pris. Sedan får ägaren ge den vad den vill.

×
  • Skapa ny...