Hoppa till innehåll

girlygeek

Medlem
  • Antal innehåll

    104
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av girlygeek

  1. Det funkade! med url mms://streaming.sbsradio.se/03872_TheVoice_mid Nu kan jag äntligen lyssna på webbradio, men problemet med spelaren kvarstår. Har du någon aning om vad det kan vara för fel?
  2. Jag har problem med att spela upp webbradio. Har testat med olika kanaler, ingen funkar så drog slutsatsen att det är fel på min spelare. Vet dock inte vart felet ligger. Har både ominstallerat och provat olika webbläsare. Ändrat inställningar för uppspelningshastighet i WMP, men problemet kvarstår. Fönstret öppnas, det laddas och reklamen spelas upp sedan står det klar och inget händer. Laddade även ner Winamp och prövade med att spela upp från URL, det fungerade inte heller. Winamp egna radio funkade ett tag för mig, men sedan för en vecka sedan slutade den också att fungera. Vart kan problemet ligga? Vänder mig till andra som kanske kan få mig att fixa detta så jag kan lyssna på radio igen! Tacksam för svar.
  3. Det var en komplimang. :L

  4. Svarade sådär. Är glad att jag får utbildning, och chansen till att välja vad jag vill bli. Kan dock bli väldigt skoltrött ibland.
  5. Jaså, okej. Men jag tycker det.. "Har ni tråkigt" han uppmanar ju folk till att besöka sidan ifall dom har tråkigt. Men vi överlåter det till en Moderator.
  6. •§3.5 - Du får aldrig skriva något där tanken är att göra reklam för något. •§3.6 - Du får aldrig skriva en länk som gynnar dig eller någon annan. T.ex. REF-länkar
  7. Syftar du på dom som gjort Disney filmer eller rent allmänt? Miley Curus har väl det med vad jag har hört..
  8. Ja, glömde att tillägga. Slipknot är bra med! :)
  9. Det beror på immunförsvaret. Personer i riskzonen för alla slags virus är ju dom med dåligt immunförsvar kan dels vara p.g.a ålderdom eller sjukdom! Om du läser mitt förgående inlägg så ser du vad jag anser. Och nej, jag tycker inte heller dom ska ta det eftersom det inte är vidare testat.
  10. girlygeek

    Skype Liknande Program!

    Okej, jag vet inte vad systemkraven är för Freecall. Men min syrra använder det, hon tycker det är bra.
  11. Jo, men annars skulle det resultera i att alla skrev sin egna tråd. Bättre med en officiell tråd till alla y-tube klipp :)
  12. girlygeek

    Skype Liknande Program!

    Google är din vän! :) Freecall finns t.ex Edit: Varför inte Skype?
  13. Inte? Eller nej. De dummaste var nog dom som gav dem skoljprojektet från första början.
  14. Inte lika bra som deras övriga musik, men kan tycka att Take Her Out är rätt så ok. btw: ser att du gillar dem på din avatar. För övrigt är Black Sabbath bra!
  15. Vad onödigt höga kostnader det blir för ett sådant skolprojekt då.
  16. :huh: Datorn var inte den nyaste, så den kommer inte bli så dyr att ersätta... Undrar varför sådana här personer ens få gå på kommunal skola, dom borde omplaceras direkt. Han verkar ju inte vara riktigt frisk. Dumt av han att ens försöka och tro att han skulle bli nästa rebel på y-tube.
  17. Om jag var du skulle jag inte göra det. Det är inte testat och innehåller diverse farliga ämnen. Vaccinet minskar heller inte chansen för att bli smittad så mycket. I och med att det är viruset man sprutar in när man tar vaccinet finns risken att man blir smittad. Du skulle nog inte heller ta större skada av viruset om du blev smittad om du har ett normalt fungerande immunförsvar. :)
  18. skärpt liten tjej, sweet :)

  19. Är syftet med tråden att man ska kommentera klippet? Skulle passa bättre här isåfall: http://www.fuska.se/forum/Roliga_Filmer-t123211.html Tycker för övrigt att dom två är tråkiga, kan bara härma och ta efter andras verk. Som på deras reklam när dom leker parlamentet. Fail.
  20. Förstår inte direkt det roliga i det hela. Att han är arg, skriker eller låsas ha damp? Det kan ju vem som helst göra. Lite kul kan jag tycka var hur han flåsar emellan sina vredesutbrott och hur ont han kommer ha i halsen efteråt. ;)
  21. Prototype* Bara att förhandsgranska texten om man vill undvika stavfel. OT: Han kanske har känslor för dig, och när han fick reda på att du gillar tjejer kanske han blev sur för att han gillar dig? "Jag kan inte leva utan honom" Du kanske inte är medveten om dina egna känslor..
  22. :huh: Imponerande iallafall.
  23. Dieselråttor och sjömansmöss :rolleyes:
×
  • Skapa ny...