Hoppa till innehåll

Stahlhelm

Medlem
  • Antal innehåll

    46
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Stahlhelm

  1. Var på Öland och bodde på en camping i somras, bara svenska lintottar där :lol: inga svartmuskiga skäggbarn där inte. Ni ska veta att över 40% av svenskarna fortfarande har den pre-germanska genen som ingår i haplogruppen I1, den finns i främst i norra Tyskland och i Skandinavien!!! Det tyder på att vi blandats ytterst lite med främmande raselement/folkgrupper. Ni kan ju också tänka på demografin här i världen.... I mitten av 80-talet när hela världen hjälpte ett svältande Etiopien så hade Etiopien 30 miljoner innevånare, nu är man 73 miljoner.. Man har på ett par årtionden mer än fördubblat befolkningen och knullat fram 43 miljoner nya negrer........om jag inte är helt fel ute så blir det mer än 2 miljoner nya barn per år, och då har massvis med ungar dött också. För lite mer än 100 år sedan utgjorde vi Européer och Amerikaner 30% av jordens befolkning, nu utgör vi ungefär 6-9%.
  2. Ifall jag fick bestämma skulle man deportera samtliga (Dvs samtliga orcer), de som vägrar och vill stanna måste bli steriliserade! B) Tänkte bara höja ribban för "extremism" .
  3. Den tyska folk-ekonomin hade lösningen på hur man ska få befolkningen att föda fler barn! Genom att låta nya par(gifta) ta ett stort lån för att köpa ett boende som de skulle få betala tillbaka på 10 år, fast för varje barn de fick försvann 1/4 av lånet....med andra ord så fick dom 4 barn så slapp dom betala resten! genialt! Undgå inte att svara på fishmasters inlägg bara för jag nyss skrev ett som det är lättare att svara med någon stöddig kommentar på.
  4. Att säga att SD är nazister är väldigt korkat också, SD är borgare inte socialister, dom har inga frågor om judar eller ras. Anyway. Hittade detta någonstans :P tror det var på flashback! Intressant? JA. "I kommunalvalen 2006 hade SD större andel kandidater med invandrarbakgrund (16 %) än kristdemokraterna (15 %), socialdemokraterna (14 %), moderaterna (12 %) och centerpartiet (7 %)." Detta visar bara att svenskar är så j*vla fega och knyter näven i fickan ifall han tycker något är fel.... (kommentera inte den meningen utan att kommentera citatet.)
  5. LÄS genom denna tråd på hamsterpajs forum http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum...hp#post_2033119 Andel registrerade för brott i procent inom olika grupper i populationen under åren 1997-2001. Övriga Afrika 26,3 Nordafrika 23,3 Västasien (arabländerna) 18,8 Som ni ser är 1 på 4 afrikaner registrerade för brott. Är det smart att ta in sådana människor? För att jämföra: USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland 5,5 Norden utom Sverige 8,7
  6. Väntar ivrigt på att få höra om hur jag har fel om precis allt jag skriver. "skrivet vadå?" :huh: haha mm, han kanske låter det dra ut på tiden bara...sen glömmer han det? :P
  7. Dessa personer kontrollerar våra samhällen, alla val...all ekonomi m.m....inflationen är bara ett utav deras knep. Det hålls årligen tror jag, senast i Athen nu 15-17 Maj. http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group Bilderbergarna har hållit flera möten i Sverige: Saltsjöbaden (1962),; Saltsjöbaden (1973),; Stenungsund (2001, i samband med EU-toppmötet i Göteborg) ... "Årets Bilderbergmöte Eftersom deltagarlistorna för mötet inte är officiella är det svårt att ta reda på exakt vilka som deltog. En grekisk tidning har dock publicerat en lista på 113 stycken som skall ha deltagit. Vi hittar där Sveriges utrikesminister - Carl Bildt, partiledare för Folkpartiet - Jan Björklund, chefstrategen för Microsoft - Craig Mundie, bankiren – David Rockefeller, USA:s finansminister - Timothy Franz Geithner, chefen för tidningen Washington Post - Donald Graham, Natos generalsekreterare - Jaap de Hoop Scheffer, Finlands premiärminister - Matti Vanhanen, bankirerna Jacob- och Marcus Wallenberg och många många fler ur den styrande ”eliten”." ROCKAFELLER FAMILJEN! Finns massvis med fakta, dock så blir mycket borttaget...fanns en bra film på youtube med länkar osv men den tog dom bort! måste varit ett misstag. :P http://www.theforbiddenknowledge.com/hardt...r_bloodline.htm
  8. Japp, har den på min dator...finns det något sätt att ladda upp den här? Hittade en intressant sak på Frianyheter "116 asylsökande från Iran och Somalia, som fått avslag på sin asylansökan, kostar de danska skattebetalarna 29 miljoner kronor årligen. Omvandlat till svenska kronor så blir det mer än 40 miljoner. En enda asylsökande kostar alltså 350 000 svenska kronor per år." Detta är bara de sökande, har för mig att vi tar in 87% av alla som söker hit..vilket borde ligga runt 100.000 ...ta det x350.000 KR. blir fett med cash bruschaan!
  9. Jag har redan nämnt rapporten 'White Guilt'.
  10. Dom kom inte alls dit och dödade folk, vart har du läst något sådant? Dom kom överens med dom som väl levde där! Jaså, tror du att det skulle stå på Wikipedia att" ROCKFELLER KONTROLLERADE ALL SLAVHANDEL"...får läsa på andra sidor. Såg ni på debatt i SVT 21/5 ? väldigt intressant, här har vi 2 främlingar som bestämmer hur många och vilka människor vi skall ta in. Vad tyckte ni? av det ni såg.
  11. MEN kan du läsa jag skriver? Araber har 'snott' mycket mer folk från Afrika än vad vita har, sen var det de JUDISKA familjerna Rothchild och Rockfeller som kontrollerade slav handeln, samma sak med diamant handeln...allt ägs av judiska familjer. Varför tror du boer kriget startade? Boerna hittade ENORMA mängder diamant och guld, såklart ville britterna (de högre makterna inom imperiet) lägga beslag på detta. Dom använde sig först av invandring och av "minoritetens rätt"...sen satte dom boerna i koncentrationsläger där 50% av alla boer barn dog. Boerna bosatte sig där det inte fanns några svarta alls nästan, de hade också kommit överens med "lokalbefolkningen". Det är bara att googla på Rockafeller osv, sen kan man läsa väldigt mycket här. http://www.scribd.com/doc/2450586/Jewish-S...m-Dr-David-Duke
  12. Här finns det 11 videor på upplopp runt om i Europa, utan alla j*vla muslimer som invaderat europa så skulle dessa aldrig inträffat. http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/kar...er_samma_scener <_< Jamaica? konstigt att det inte är stabilt, finns det något svart land där det är stabilt? nej. (OMG RASIST)
  13. http://www.youtube.com/watch?v=LgdUND_vSEE...re=channel_page Du är nog en mulatt/blandbarn som säger så....självklart ska man bevara de olika folken. Okej, ifall en vit kvinna rasblandar med en svart man så tillhör barnet varken den vita eller negroida rasen alltså har barnet ingen identitet då barnet inte är etnisk svensk eller etnisk kenyan. I ett land med en homogen befolkning och där det råder god folkgemenskap så begås knappt några brott, ett bra exempel är Sverige på 30-50 talet.... Alla de länkar som fishmaster bidragit med och all statistik, betydde de inget? verkar inte som det, ni har inte kommit med 1 enda länk medan vi som inte försvar dekadensen lär posta flera stycken bara för att få tyst på er en stund innan ni börjar anmärka på skit saker. 3% skillnad mellan människor med svart hudfärg och vit hudfärg är bullshit. Nej, en av filmerna jag postade tar upp det. Oberoende forskare som inte flörtar med någon form utav "racism" har själv sagt det, vad har du för argument mot att det INTE är sådan skillnad? ge mig länk...eller så kanske det är så att du dag in och ut får/fått höra det utav inkompetenta idioter som inte kan ett dugg och som inte bryr sig om att ta reda på sanningen?
  14. Det finns ingen vit ras. Om man måste dela upp människan i raser (vilket är mycket tveksamt) så tillhör vi den kaukiska (Caucasian på engelska) rasen. Det finns svarta pudlar, och vita pudlar. Olika till utseenendet, men fortfarande samma ras, eller hur? Japp men då är dom 99.99999% genetiskt lika, det är inte vita och negroider....det är runt 3% skillnad mellan dessa. Vart gränsen går för det vita rasen vet jag inte, dock så finns det folk med både mörka och ljusa gener i den vita rasen. I den asiatiska,ocenaiska,negroida är det nästan uteslutet mörka gener. Det finns också folkslag och olika etniska grupper bland raserna, alla är förstås värda att bevara. Germaner,nordgermaner,slaver,balter,ugro m.m
  15. Jag har inte använt ordet arier om det är därför ni snackar. Jag erkänner den vita rasen, men det jag "värnar" om är den s.k svenskheten, idag skulle jag lämna av brorsan på någon ungdoms gård (en utav de sista som inte blivit övertagen av blattar) och i det området som för övrigt inte är ett ghetto..än så såg jag cirka 70 OLIKA somalier som i sina flockar gick runt och förde animaliska läten (skämt) iaf så är det många svenskar som inte känner sig hemma i sitt eget land längre, det är VIDRIGT fel. I soldatböckerna från 60-talet så hade man 2 plikter, att försvara fosterlandet och den svenska rasens renhet. Nu finns det ju ingen svensk ras utan istället etniska svenskar...budskapet framgår ganska bra ändå...detta är vårt land...vi måste värna om våran identitet.
  16. Hahaha, har ändrat det nu .. :lol:
  17. Syftar på faktumet att allt inte framgår, man vinklar och har sig till andras fördelar....dvs vita ska alltid framställas som monster. Titta på den här videon, den förklarar VEM som är SVENSK! http://www.youtube.com/watch?v=1qxVkGgMhZ4 "Dumma germaner, dom tror dom får ha sin egen identitet och vara stolta över den, fy nu ska ni alla dödens dö!"
  18. Guggo... ALLT i aftonbladet är sanning Allt på internet är sanning Du är smart Jorden är platt :) Vita utgör för övrigt inte alls 10%...snarare 5-7%! Guggo vad tycker du om det andra jag skrev? om slavarna osv!
  19. XADE sluta vara så äckligt politiskt korrekt och väx upp. SVENSKAR är en ETNISKT FOLKGRUPP, som den svennebanan jag gick jag till och med in på wikipedia för 1 gångs skull. http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenskar Rasism är hyckleri då det bara funkar när vita säger/gör något.....när man säger att andra är överrepresenterade inom det och det så behöver man lägga fram (som fishmaster) ungefär 10.000 miljoner länkar, för att sedan inte bli besvarad utan få massa individer som hänger upp sig på hur han skriver och att han formulerar dåligt ("rasistiskt"). Men ifall det är något som är emot vita så är det bara fritt fram att säga det utan någon källa. Varför uppmärksammar media någon idiot som tagit hand om sin systers 5 ungar (vem vet hur länge) som sedan får avslag och då skriver dom snyft historier om hur de ska ge han asyl ändå istället för att skriva om förföljensen och folkmordet av vita i Syd-Afrika? Läste någonstans att det är vanligare att en kvinna under 30 har blivit våldtagen i SA än att dom inte har det (kanske inte stämmer men det våldtas 24/7 där i alla fall). Vita får inte samma rättigheter där heller, vissa abonnemang/rabbater och jobb får inte vita ha...det framgår ganska tydligt i tidningar och enkäter även fast det var de VITA boerna som byggde hela sydafrika innan det fanns några negroider där. Saker som inte framgår om t.e.x "slavarna" i USA är att 1.4% av den vita befolkningen hade slavar medans hela 28% av den svarta befolkningen hade "sina egna" som slavar..... Detta enligt boken/rapporten "White Guilt" som jag kan skicka ifall någon vill ha den. (FAST den heter ju WHITE guilt då måste det vara någon rasistisk folkmords bok där man uppmanar folk att ha husnegrer och våldta småbarn)
  20. Klart det var Nazi-Tyskland på 30 talet! grattis. Dock så behövs en egen tråd för det ämnet. I alla fall så kan man inte gå med parollen "vissa sköter sig" eftersom kommer det aldrig bli någon skillnad. Ifall det ska funka så LÄR alla sköta sig riktigt j*vla mycket eftersom dom är gäster...då kanske man kan öka mängden invandrare så småningom. Vi röstade aldrig om någon mångkultur Guggo....poller från 70-80 talet visade att nästan 80% var emot förslaget om att ta hit fler folk om nu inte ännu fler. Nej, det är inte rasism att vilja bevara sitt folks 'renhet' eller vad man nu ska kalla det.....samma sak hade funkat i arabernas fall (dvs ifall deras mörka gener inte längre var dominanta och vi vita skulle mass-immigrera dit)....inte rasism utan naturligt. Det som kan kallas rasism är sättet man agerar på....att ta fram statistik om att den och den folkgruppen är mer kriminell är fakta, inget annat och det är sånt man lär gå efter...samma sak gäller att erkänna de mänskliga raserna, det är biologi och har inget med nationalsocialism att göra. <_< Här kan du ta en snabb titt om hur utvecklingen kommer se ut...din svinpäls. http://snaphanen.dk/upload/2008/11/hrs-2.jpg Sen ifall man förnekar de etniska svenskarna så finns det nog ingen användning alls av ordet 'etnisk' då det verkar förlorat sin betydelse. Vad tror ni ordet "nordmänn" kommer ifrån? Inte är det av folk som sett någon random negroid som bosatt sig i Sverige.
  21. Du fattar inte....som ni tänker så är det helt okej att ta hit alla j*vla folk bara för att DOM ska få leva livet...ni har ingen respekt eller heder...och jag är ingen "blöjrasist". Hur kommer det sig att nu när vi blivit påtvingade massa folk så har förståelsen minskat för varandra ? :) Det är inte menat, det är onaturligt. För att människan ska kunna utvecklas till det positivare så ska den ha ett land där folkgemenskap råder och en trygghet som gör den harmonisk, det är inte vad som sker....om några år kommer alla se ut som de gamla egyptierna gjorde dvs en röra och det ända som frodas är kriminalitet. Fast mja, ni som stödjer denna "demokrati" verkar ju gilla dekadenta saker så kör på....får se vilken uppväxt era barn får när vi har en muslim stat där svenskarna har blivit ett andra klassens folk! Tiotusentals mödravårdscentraler, läkarmottagningar, ålderdomshem, vårdanstalter och rekreationshem byggdes. Världens vackraste, säkraste och hälsosammaste arbetsplatser skapades vid 86.000 företag. Två miljoner trivsamma familjebostäder för arbetare byggdes. Infrastukturen förändrades i rasande tempo: autostrador, industrianläggningar, omplanering och upprustning av städer m.m. genomfördes. Sex miljoner arbetslösa fick arbete. Brottsligheten blev den lägsta i världen. Vet ni vilket samhälle jag menar? inte är det ett heterogent i alla fall!
  22. Varför då? Om våra förfäder byggde detta land, slogs för Sveriges existens...det är ett faktum att utan de krig vi har utkämpat så hade inte Sverige existerat idag....detta gav våra förfäder oss och sina barn...dvs en säker framtid. Det är dom som byggde välfärden och folkhemmet....vi har f*n gjort rätt för oss här det har inte ni. Klart svenskarna ska ha mer rättigheter i det svenska samhället än t.e.x det iranska säger ju sig själv, i länder som varit separerade från andra kulturer/etniciteter det är där utvecklingen skett. En iranier som bor i Iran ska ju ha lättare att få jobb osv än mig som migrerar dit....det är ju trots allt iraniernas förfäder som byggt landet för dom. Läste en rolig sak som jag tänker citera.. "When Jews have identity it's called History. When Blacks have identity it's called Pride. When Asians have identity it's called Culture. When Whites have identity it's called RACISM."
  23. Bra video med en rolig snubbe "Mark Steyn" Värd att se...den handlar om multikulti och hur de påverkar den sociala kompetensen m.m
  24. Det är företagen och politikerna som lär föra miljö saken vidare inte vi skattebetalande privatpersoner...det funkar inte så -.- dumma kapitalister.
  25. VARFÖR skulle inte man kunna strypa invandringen helt ? Vi har ju sånt j*vla överflöd på invandrare så det ofattbart....varför ska vi då ta in ännu fler när våran arbetslöshet ändå är uppe i hela 20%...ge mig bra argument varför? Det har INTE att göra med att 'vara mänsklig'....de etniska svenskarna ska fanimig inte behöva lida för något de inte rösta igenom när de sägs att vi lever i en 'demokrati'....ta in folk..visst så länge alla sköter sig och det inte rubbar välfärden och folkhemmet som per-albin gav till oss svenskar.
×
  • Skapa ny...