Hoppa till innehåll

woody

Medlem
  • Antal innehåll

    616
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av woody

  1. Den kostar 229.99 euro hos Game vilket är 2104.98 kr. Det enda som tillkommer är frakten och när man har betalat kan de inte höja priset senare och kräva att man betalar ännu mer. Dom tar 2.95 euro för frakten till länder inom EU men det kanske kostar lite mer eftersom kartongen förmodligen inte får plats i ett vanligt brev.

  2. Man måste komma ihåg att Nordisk Film inte har kommit med ett riktigt pris på PSV än. Och priset kan ändras.

    Men vi får ju hoppas att priset blir 2495. Då blir det ett köp dag ett, lätt.

     

    Priset i dollar för PS3 var i början 599.

     

    599 = 3 832 kr

    Alltså var den 2668 kr billigare i USA. Det är rejält mycket. Så man kan inte vara säker på att PSV får priset 2500 kr här i Sverige. Även om dollarn var mer värd 2006.

    Webhallen kan ju inte höja priset och tvinga en att betala mer om man redan förbokat den.

  3. PS3 kostade ju i början 6000 SEK.

    3000 kronor är en riktigt bra deal för PS3-grafik i en bärbar konsol. Med en massa bra specifikationer.

     

    När PS3 släpptes i Sverige kostade den 6500 kr och PSV utan 3G kostar 2495 kr hos Webhallen.

     

    Dagens PS3 slim är billigare, 109kr mindre kostar den, men ändå, jag tycker detta är ett dyrt pris för bärbart. PSP GO var även billigare. BTW till och med en ipod touch är billigare.

    iPod Touch och PSPgo är helt enkelt billigare för att de har sämre specifikationer än PSV och med tanke på vad man får för prestanda i Nintenods 3DS är 2500 kr inte så dyrt.

  4. Ladda ner och installera WAMP på din dator. Gör så att din router skickar vidare trafik från port nummer 80 till din dator. Det finns många tutorials kring hur man gör detta. Sedan gör du en inställning i "httpd.conf" så att "DocumentRoot" är "C:/". När du gjort detta tar du bort "index.php" i "www" mappen. Sedan klickar du på "Put Online" i WAMP menyn och lägger upp ditt IP nummer här så att vi kan utforska din dators innehåll via internet.

×
  • Skapa ny...