Hoppa till innehåll

woody

Medlem
  • Antal innehåll

    616
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av woody

  1. Den som kontrollerar din dator är troligen din kompis. Har du kvar filen? Isåfall kan du ladda upp den på t.ex mediafire så kan någon här kolla lite vad filen gör...
  2. Admin verkar ha svårt att uppskatta tid.
  3. Vänta tills Apple släpper sin ipåne 5 istället.
  4. Jag hade en laptop som kom upp i 100 grader bara efter några minuter.
  5. 15 minuter? Lite för mycket kanske.
  6. Vill kunna spela Battlefield 3 men inte med högsta inställningarna förstås. http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/la...v/157014.3003/#
  7. woody

    Hur Snabbt Internet Har Ni?

    Telia lovar 12-24 Mb/s. Jag tror det har beror på avståndet till närmsta basstation är 1000m+.
  8. Äntligen är du bannad.

  9. När man knappar in ID nummret får han 18 habbomynt och 37 kr dras från sin egen telefonräkningen.
  10. Tja Mohammed!

  11. "Troll is a person that makes up, fakes, a dangerous or controversial situation just to upset people and see how many answers he gathers. Such as "I'm in love with my sister, what should I do?". Lolkfezt är ett troll.
  12. Avundsjuka för att trollet har en syster som den har sex med? I don't think so...
  13. "Människor kan ibland minnas saker som aldrig hänt. Om vi blir tillräckligt övertygade om att något har hänt samlar hjärnan ihop all relevant information och skapar ett falskt minne." Just det som hänt dig. ;)
  14. Den kostar 229.99 euro hos Game vilket är 2104.98 kr. Det enda som tillkommer är frakten och när man har betalat kan de inte höja priset senare och kräva att man betalar ännu mer. Dom tar 2.95 euro för frakten till länder inom EU men det kanske kostar lite mer eftersom kartongen förmodligen inte får plats i ett vanligt brev.
  15. Webhallen kan ju inte höja priset och tvinga en att betala mer om man redan förbokat den.
  16. När PS3 släpptes i Sverige kostade den 6500 kr och PSV utan 3G kostar 2495 kr hos Webhallen. iPod Touch och PSPgo är helt enkelt billigare för att de har sämre specifikationer än PSV och med tanke på vad man får för prestanda i Nintenods 3DS är 2500 kr inte så dyrt.
  17. Får jag tanka några spel från dig? http://nekoforum.dlinkddns.com:800/Share%20(H%3A)/Games/ ;)
  18. Använd port 8000 då. Vill se Anime/Managa disken. :D
  19. Ladda ner och installera WAMP på din dator. Gör så att din router skickar vidare trafik från port nummer 80 till din dator. Det finns många tutorials kring hur man gör detta. Sedan gör du en inställning i "httpd.conf" så att "DocumentRoot" är "C:/". När du gjort detta tar du bort "index.php" i "www" mappen. Sedan klickar du på "Put Online" i WAMP menyn och lägger upp ditt IP nummer här så att vi kan utforska din dators innehåll via internet.
  20. Öppna My Downloads och visa dina nerladdade filer. Många hårdiskar och lagringsenheter du har jämfört med mina 100GB. Vad fan är det som tar så mycket plats? Porr?
  21. Springer 5 km varje dag, eller åtminstone försöker. Vissa dagar orkar man bara inte.
×
  • Skapa ny...