Hoppa till innehåll

Eclipse

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Eclipse

  1. ...Och vi får veta det här för att...? Ursäkta, men varför typ varnar du för ett forum som vi ändå aldrig skulle hittat på nätet? DUH!
  2. Contra? Lite svårt med den beskrivningen, men det kan vara Contra du menar...
  3. Jag måste säga att jag är uppriktigt förvånad över att ingen av er ens snuddat på att nämna Mega Man - musiken! Den är ju det absolut tuffaste spelmusik som någonsin gjorts! Gillar särskilt 2:ans musik... rikigt härlig...
  4. Jag avskyr Trance i vanliga fall, men jag kan ett grymt hätigt band. Lyssna på "E Nomine", med sin låt "Vater Unser". Tysk trance! Enjoy.
  5. Min avatar är snyggast. Synd att ni missade den, dudes.
  6. Jämställdhet i Sverige? Bah! Det är liberalens yttranden om en värld han vill ska vara bättre än vad den är. Tvi. Sverige är inte bättre än något annat land, här sker förtryck av såväl invandrare som kvinnor och även handikappade dagligen. Och då pratar jag inte om En gång om dagen. Att kvinnorna inte får klä sig i vad de vill är fruktansvärt diskriminerande, för att inte säga ett lagbrott mot den personliga integriteten. klart att de Får spela i det om de vill, grejen är att de inte ska vara tvingade till det. Det är då det börjar gå över gränsen.
  7. Köp Metal Gear Solid: The Twin Snakes. Det enda din kub behöver. Det är nog den bästa re-maken som gjorts, kolla noga efter Mario och Yoshi någonstans i spelet...
×
  • Skapa ny...