Hoppa till innehåll

xolym3

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av xolym3

  1. mina mål atm:70 def 75 str 70 attk och 99 wc :P
  2. Hahahahaha skrev det på ett annat forum och då hadde jag lagt till en smiley/symbol så att man såg att det var ett skämt. Så det var inte seriöst lol ;:
  3. Det vet jag men jag kan slå till nån med luft geväret som väger ganska mkt faktist :D
  4. xolym3

    Zombiez Apokalypz

    Okej, även om titeln kan låta liiiite oseriös, är jag totalt seriös med denna tråden. Såg detta på ett annat forum (Killen i fråga skulle skriva en avhandling med samma titel som denna tråden.). Han bad hos helt enkelt att berätta hur vi skulle överleva för att få reda hur stor chans en helt vanlig person egentligen har att överleva (dock räknade han inte med att han de flesta jobbar inom regeringen/militären ^^). Så jag ställer samma fråga här(ingen avhandling, rent intresse) här. Hur skulle ni överleva en Zombie Apokalyps? Beskriv för mig grundligt hur. Inget "JAg hitta än machine gun i garaget och mejer ner allt jag ser ". Utan exakt hur du skulle göra. Har du vapen hemma där hemma? Hur länge räcker skotten? Vad är din plan? Ska du gömma dig på ett lättförsvarligt ställe och döda så många som helst? Hur kan du ta dig från punkt A till punkt B? Har du mat så det räcker? Vatten? Det här är min plan 1.Skulle först kolla om min pappa var vid liv sedan mamma och syrran.Antagligen stanna kvar eller ta oss till våran villavagn.Men det tror jag inte att vi skulle gjort.Skulle sedan ringa till min gudfar och om han levde kunde vi försöka ta oss till hans stuga vid anten.Där har vi ändå 2 båtar tillgänliga och antagligen två bilar. 2.Mat vet jag inte vi har väll ganska mkt mat i frysen och en kanin som kan slaktas.Men då får vi nog slakta syrran med för hon älskar kaninen:D .Sedan har vi små fiskar enda som är stor är väll en mal som är typ 3-4 dm.Men det tar typ 5-10 minuter till centrum.Finns tre ganska stora affärer där Netto,Lidl och Ica Maxi så vi kan väll slå eller bryta oss in genom dörrarna om vi ska ha något.Om det inte lockar ditt The zombiez. 3.Var vi kvar hemma så skulle vi barrikera hela trappan.Det är också port lås som sinkar dom lite och då märker vi om dom försöker ta sig in antagligen.Skulle nog haft kvar vissa fönster och barrikerat dom andra.Så man har lite utsikt och kan kasnta utt brinnande saker/Coktails om nån jäkel försöker komma upp.Dom kanske kan klättre tre vånningar man kan ju aldrig veta.Sedan hadde vi nog ha krossat några av pappas och mammas vinflaskor och strött ut i trappan.Och gjort cocktails av dom andra med tvättmedel och annan Brandfarlig vätska/spray. Sådant jag vet vi har hemma: Vapen tre baggar med golv klubbor bra tillhyggen Luft gevär Tysk soft air gun Kniv samling Matknivs vet Oöppnat mat knivs sät Hammare Två sågar Bandy klubba typ 3 kraftiga pinnar jag har samlat på mig Annat 6 moblier Kanin Spray burk med svart. Annan vägg färg fyra datorer Många böcker många pc och ps2 spel Ganska många hyllor Tre st tv:s 2 ficklampor 4.Skulle inte leka rambo utan bara slåss i absolut själv försvar. Skulle försöka ansluta mig med dom flesta vänner/släkt vi har. Skulle också haft mun skydd och antagligen typ rånarluvor och heltäcknade kläder och vantar för att skydda sår och kontakt med The Zombiez.skriver kanske mer senare
  5. ok Jag har varit member rätt länge men inte alls tränat annat en wc och combat skill. Ska försöka att inte dubbel posta mer :) Jag ska försöka att få alla memberskill till typ 40 och sedan träna mer på dom jag tycker om/går snabbt :) Det är den gången i wildy som man kommer in genom egdevil dunedgon.den hetter chaos tunnel tror jag. God natt.
  6. Jag har börjat med lite slayer efter som om växling för det var jobbigt att crafta.Jah tyckte också att fletching var väldigt lätt att träna.Så jag kommer nog att träna mer på det.Men först ska jag försöka att få kanske 20 slayer.40 crafting 75 wc och 40 smithing. På väg till vanaka i edgevile dunegon. http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/slayer.jpg Framme! http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/slayer2.jpg Jag hittar inte några earth warriors i tunneln och bestämmer mig för att ta mig upp och lägga in mina bra saker på banken och sedan kolla vidare i tunneln efter dom.Men när jag hittar black deamons så måste man ju bara testa! http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/testingtesting.jpg Klarade det faktist men fick springa som attans sedan. Hittade dom.Det var ju inte alls så riskfyllt som jag trodde.Ett storrt tack till Kip howard som hjälpte mig! http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/earthwarriors.jpg Har varit och byt armour nu kan jag fortsätta. Föresten är det någon ide att gå längre in finns det något intressant där?
  7. Dag 1 fortsättning. Fick 133k och 25 000xp ungefär.Stannade bara i 1 timme.Bestämde att fletcha lite och sedan träna lite crafting och sedan fire making.Jag köpte 1000 oak logs men har inte fått alla ännu. http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/timetofletch.jpg Jag kommer att tälja oak short bows till 40-45.Så är det någon som vill köpa ca 2000 oak bows (u) så släng iväg ett pm. Yaaay! http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/yaaay.jpg Fick avbryta för ett random event fick 11k http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/randomevent.jpg Vilken lvl ska jag försöka få upp i det här? Räcker 40-45?Och sedan försöka att få upp crafting till ungefär samma lvl och fm till 55? http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/fletch2.jpg Skriver ett nytt inlägg när jag är klar med dom andra tusen bowsen :)
  8. Dag 1. Jag ska fortsätta att träna på flesh crawlers för att nå mitt mål 70 def.Efter det så blir det strength tränning.Antagligen på flesh crawlers eller rock crabs. Det här är vad jag har på mig nu.Kanske skulle vara bättre med rune scimmy? http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/train1-1.jpg Efter en kvart typ så ser min inventory ut så här.Onyx bolt tips är kvar från den korta turen till karamja igår. http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/Namnls-1.jpg Gubben bakom mig är min pappas. Efter ungefär en halvtimma så har jag fått ungefär 7000 xp och tjänat skapligt med pengar. http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/vrdet1.jpg Jag ska stanna mkt längre kanske två timmar eller liknande :)
  9. Jag skulle gärna ha hjälp med att träna.Nu kör jag med rock crabs(2oo xp) och flesh crawlers(1oo xp). Flesh crawlers tycker jag är bra för att man kan få ganska bra cash samtidigt som träning. Det kommer kanske bli som en blogg om mitt rsande.Vad tycker ni om min gubbe?
  10. Nej det är inte moparscape.Det är runescape. :)
  11. Det här kommer nog att bli som en blogg eller bara en tråd om min gubbe. Hur ska jag träna def? Var ska jag träna? Här är jag med min range utrustning. http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/guys.jpg Mina skills. :) http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/skills.jpg Och mina bästa saker http://i572.photobucket.com/albums/ss161/knubbis/stuffs.jpg Min combat är lvl 81.Jag blir gärna vän med någon här på forumet in game.Skriv erat namn här först då så att jag kan adda er.
×
  • Skapa ny...