Hoppa till innehåll

jahvel

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

jahvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Grejen är ju att datorn är ganska bra, Så tror inte de e nåt fel på hårdvaran. Kan ju vara nån drivrutin eller uppkopplingen vem vet.. kom gärna me fler förslag. Tack för ni försökte iaf =)
  2. verkar vara ett svårlöst problem, ingen verkar ha ett svar ;( har prövat på massor av forum, frågat farsan o massor av kompisar.. ingen har ett svar. jobbigt värre =)
  3. Tjena, Som rubriken lyder så har jag ett konstigt "spray lagg", Har kanske haft det en månad eller något. Först trodde jag att det berodde på att jag hade vista så jag formaterade till XP, men detta hjälpte inte. Jag har tankat dual core optimizer, nån core xp fix o annat men inget verkar funka. Har även testat att köra cs med en kärna på men märkte ingen större skillnad, Bara att jag hade 100 FPS konstant. Det konstiga är att lagget kommer efter ca 15-30 minuters CS spelande, Det är alltså bra i början. Lite fakta om datan: AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11GHz, 2 gb ram Graffe kort är: GeForce 8400 GS, Har senaste drivrutinen från Nvidia.com Har 8mbit lina från net at once. Använder de "vanliga" ratesen, alltså 101/101/25k. Har testat massor av olika rates, bl.a de från maxakis tråd. Jag får som sagt aldrig fps dropp, utan de ligger på 100 fps hela tiden. Cs flyter på bra hela tiden tills man sprayar på mid-range. Har även testat att ta bort ena sidan av chassit (stavning?) så att processorn inte blir för varm, Men uppenbarligen så funkade inte det heller. Detta har jag skrivit i launch options: -noforcemspeed -noforcemaccel -noforcemparms -freq 75 -heapsize 524288 -nojoy -noipx -numericping -noaafonts Känns som jag inte har något val än att vända mig till er. Vette f*n vad mer man kan försöka.
×
  • Skapa ny...