Hoppa till innehåll

Sadgasm

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Sadgasm

  1. Ett tips är att välja extra engelska som B-språk i grundskolan. Man får inga läxor och man behöver inte jobba på lektionerna. I början av 6an var det kanske 3 pers som gick i extra engelska men i slutet av 9an var vi 20+, största B-språk gruppen :) Och om man har nån läxa kan man göra den där så slipper man hemma.

     

    Därmed är B-engelska mitt favorit ämne.

    Men då har du ju inte chansen att välja bort ett ämne när du söker till gymnasiet.

     

    OnT: Vissa ämnen har jag väldigt lätt för; Musik, engelska, svenska, bild, biologi och historia.

  2. Jag tycker man inte borde införa dödsstraff, verkligen inte.

    Det är fel att ta nåns liv. Runt 1600-talet var den vanligaste dödsorsaken avrättning / dödsstraff.

    Här är olika sätt på 1600-talet som man härligt nog inte har kvar:

     

    Pressande till döds:

     

    1426 beskrivs ett fall av detta straff.

    Man lade den dödsdömde på ett stengolv, lade sedan på en dörr, och efter det ställde sig så många kraftiga män sig på dörren för att kväva offret, och även krossa bröstkorgen på denne.

    Detta blev känt som det långa och hårda straffet, då man började med att långsamt öka tyngden på dörren över offret.

     

    Rådbråkning / Stegling:

     

    Du som hädat på 1600-talet bands fast på ett liggande vagnshjul, och bödeln började sakta men säkert krossa dina lemmar utifrån och inåt. man började alltså med fötter / händer och jobbade sig sakta inåt, och det var en sport att få den dömde att leva så länge som möjligt.

    Huvudet lämnades alltså ifred, så till sist var det en mosad kropp och ett skrikande huvud då man hissade upp hjulet för allmän beskådan.

     

    Rista blodsörn:

     

    Praktiserades mest under vikingatiden, metoden gick ut på att ta av offret kläderna på överkroppen, och sedan med vass kniv skära två djupa jack ganska långt upp på ryggen, och med händerna rycka fram lungorna så att det såg ut som "vingar". Det tog en stund att dö på det sättet med.

    Det måste ha varit oerhört plågsamt.

     

    Delning i två halvor:

     

    Praktiserades av perserna och judarna långt tillbaka i historien, jag tar med detta, tack vare att det är en spektakulär, och grym metod.

    Schweizergardet använde också denna metod senare i tiden under en period.

    Den orientaliska metoden gick ut på att sakta dela personen på mitten, genom att skära av midjan, medans schweizergardet var aningens mer raffinerade, de spikade ihop en kista, lade i offret, spikade på locket, och sågade helt enkelt från fotdelen och uppemot huvudet.

     

    Sen var det ju hängning, ihjälrökning, huvudkrossning, sträckbräda, vertikal sågning osv. :)

     

     

    Fyfan! Usch, jag sitter här och ryser när jag jag skriver detta, efter jag läste det där. Jag får spyattacker nu, seriöst, jag får det.

    Jag är jävligt glad att vi inte har sådana där metoder nu för tiden, då är jag hellre glad och stolen (d.v.s elektriska stolen) eller en spruta, som går snabbt och säkert.

    Ingen, oavsett vad man gjort, förtjänas att bli straffad på något av de där sätten du nämde.

     

    Aldrig sett Den gröna milen?

     

    När den sadistiske vakten struntar i att blöta svampen.. :o
  3. ska kika på filmerna vid ett senare tillfälle.. det är bara det att ni verkar svälja allt de säger utan att tveka en sekund eller vara kritisk till faktan. typ att de gör med er som ni påstår att regeringen gör med oss.

  4. Säg att en man döms för mord och får 10 år, som är "livstid" i Sverige. Om han sen blir släppt efter 10 år men mördar igen, då tycker jag att det är ok att han ska få dödstraff. Om det inte visar sig att han är psykiskt sjuk såklart, då borde han få vård.

    Om han inte är psykiskt sjuk så hade han antagligen en mer "resonabel" anledning till att mörda. Och hur f*n ska man kunna veta vad han kommer göra när han släpps igen?

     

    Nu vet jag inte riktigt hur du tolkade mitt inlägg, men jag försöker igen: Säg att en man har mördat förut och blivit släppt efter 10 års tid i fängelse. Om han sedan mördar igen, då tycker jag att han ska få dödstraff.
  5. haha älskar youtube va? där behöver man ingen grund för vad man säger... dom har inte ens ngr bevis på detta.

    Har du ens sett filmerna? Det finns flera "bevis" för det här.

    Sadgasm: Så du tror att alla är "goda" som sitter i regeringen?

     

    nej, men att alla skulle vara "onda"? att det på allvar skulle finnas en "supergrupp" som planerar att ta över världen och förslava mänskligheten.. seriöst.
  6. Religion kanske var något bra i början, men har utvecklats till något man kan använda för att skapa krig, kontrollera folk, lura, skapa pengar på.

    Religionen är onödig och behövs avvecklas för att gå framåt, kyrkan motverkar allt nytt som man sett flera gånger genom historien.

     

    Sen har det oftast väldigt många "dåliga" punkter som att t.ex. homosexuella inte ska finnas etc.

    Om jag inte är helt ute och cyklar så var det väl en ännu större makt sak förr i tiden angående religion osv. präster var väl några av de mäktigaste i landet?

     

    Präster stod högst upp i samhället, ja. De tjänade dessutom som poliser och alla som var emot kyrkan och dess idéer straffades.
  7. Säg att en man döms för mord och får 10 år, som är "livstid" i Sverige. Om han sen blir släppt efter 10 år men mördar igen, då tycker jag att det är ok att han ska få dödstraff. Om det inte visar sig att han är psykiskt sjuk såklart, då borde han få vård.

  8. .. fast du kanske inte behöver säga det face to face "jag älskar dig" utan att veta säkert att du verkligen gör det. känslorna du har kan ju bara vara svartsjuka mot din kompis. jag har själv upplevt det, min kompis har gillat en tjej och då får jag för mig att jag också gillar henne, fast egentligen inte. att dessutom säga det när ni knappt har nån relation ens tippar jag skulle skrämma bort henne. :P

  9. du säger det själv - du är för feg. om du hittar en tjej du gillar, ta kontakt, snacka med henne. jag tror knappast att det är hon som kommer att bara gå fram till dig och fråga. är hon intresserad av dig och du av henne och ni båda vet det kommer det lösa sig av sig själv. och ett tips är att tona ner din spelade intelligens och "jag är så j*vla mogen och seriös och tror mig veta bättre än alla andra"-attityden.

  10. och vad gör dig säker på att tjejen ens är intresserad av nån av er? om din kompis nu skulle bli ihop med henne före dig så betyder väl det antagligen att hon inte heller gillar dig på det sättet, och då är det ingenting du kan göra nåt åt. och om du nu är så orolig kan du inget annat göra än att snacka med henne, få reda på om hon är intresserad.

  11. Jag är ingen f*n-boy, bara jävligt förbannad på nya band som tror att dem gör så hård musik hela tiden.

     

     

    f*n heller, jag skiter fullständigt i deras masker, jag gillar deras musik. Vem f*n bryr sig om folk har masker på sig? Man får väl för f*n ha det om man vill.

     

    Förresten ni som säger att Slipknot inte är metal, enligt wikipedia och jävligt jävligt mycket folk så är dem det. Så säg inget annat för ni har fel för ni vet inte vad riktig j*vla rå metal är för något.

     

    Och dom har sagt till dig "Vi gör så hård musik!! YEEEAAAHHH! DEATH TO THE WORLD!! FUCK YEEE!! *GROWL*"

     

    Ne, skulle inte tro det heller. Du behöver seriöst tagga ner, kom inte och säg att du inte är en f*n-boy för det är du, till 100%.

     

    Så du påstår att dem inte gör någon slags hårdrock eller metal? Är det vad du tror? Isåfall är du döv som f*n.

     

    Lol 40200 det står att det är Pop/Rock lol på dig alltså. Vilken blandning metal och poprock...

     

    Men skitsamma alltså Slipknot är Metal och DBA är Metal/Poprock inget mer tjafs.

    Dead by April är ett svenskt metal-band från Angered, Göteborg som bildades i februari 2007

     

    Läs genrerna på höger sida... Där står det: Metal, Poprock och Screamcore... På Slipknot står det bara genrar på sidan som är metal, så Slipknot är mer metal än Dead By April...

     

    ha i bakhuvudet att vem som helst kan skriva vilken genre de tillhör på wikipedia.

     

    btw låter du precis som en riktig fanboy, så j*vla trångsynt att du tycker att slipknot är världens hårdaste och alternativa band som finns, och säger att alla nya band tror att de gör hård musik (vilket är exakt vad slipknot och deras äckliga fans tror) och kallar det för mesrock eller vafan du säger.

     

    att du sen kallar slipknot för rå j*vla metal är ju bara skrattretande. kolla in slayer eller morbid angel istället.

  12. Religion kanske var något bra i början, men har utvecklats till något man kan använda för att skapa krig, kontrollera folk, lura, skapa pengar på.

    Religionen är onödig och behövs avvecklas för att gå framåt, kyrkan motverkar allt nytt som man sett flera gånger genom historien.

     

    Sen har det oftast väldigt många "dåliga" punkter som att t.ex. homosexuella inte ska finnas etc.

    Religion har alltid varit ett sätt att kontrollera folket, inte sällan genom att skrämma folk till lydnad.

    Samma sak idag, organiserad religion utnyttjar svaga människor i syfte att komma åt deras tillgångar.

×
  • Skapa ny...