Hoppa till innehåll

Sadgasm

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Sadgasm

  1. Men då har du ju inte chansen att välja bort ett ämne när du söker till gymnasiet. OnT: Vissa ämnen har jag väldigt lätt för; Musik, engelska, svenska, bild, biologi och historia.
  2. Monster, sjukt spännande och "realistisk" manga. Akira, den är epic.
  3. Sadgasm

    Dödsstraff

    Fyfan! Usch, jag sitter här och ryser när jag jag skriver detta, efter jag läste det där. Jag får spyattacker nu, seriöst, jag får det. Jag är jävligt glad att vi inte har sådana där metoder nu för tiden, då är jag hellre glad och stolen (d.v.s elektriska stolen) eller en spruta, som går snabbt och säkert. Ingen, oavsett vad man gjort, förtjänas att bli straffad på något av de där sätten du nämde. Aldrig sett Den gröna milen? När den sadistiske vakten struntar i att blöta svampen.. :o
  4. Sadgasm

    New World Order

    ska kika på filmerna vid ett senare tillfälle.. det är bara det att ni verkar svälja allt de säger utan att tveka en sekund eller vara kritisk till faktan. typ att de gör med er som ni påstår att regeringen gör med oss.
  5. Sadgasm

    Dödsstraff

    Om han inte är psykiskt sjuk så hade han antagligen en mer "resonabel" anledning till att mörda. Och hur f*n ska man kunna veta vad han kommer göra när han släpps igen? Nu vet jag inte riktigt hur du tolkade mitt inlägg, men jag försöker igen: Säg att en man har mördat förut och blivit släppt efter 10 års tid i fängelse. Om han sedan mördar igen, då tycker jag att han ska få dödstraff.
  6. Sadgasm

    New World Order

    Har du ens sett filmerna? Det finns flera "bevis" för det här. Sadgasm: Så du tror att alla är "goda" som sitter i regeringen? nej, men att alla skulle vara "onda"? att det på allvar skulle finnas en "supergrupp" som planerar att ta över världen och förslava mänskligheten.. seriöst.
  7. hahahahaha vaa? men on topic: dream theater - the spirit carries on, lätt.
  8. Sadgasm

    New World Order

    sjuuuukt överdrivet. gå och lek konspirationsteorist någon annastans.
  9. Sadgasm

    Religion

    Om jag inte är helt ute och cyklar så var det väl en ännu större makt sak förr i tiden angående religion osv. präster var väl några av de mäktigaste i landet? Präster stod högst upp i samhället, ja. De tjänade dessutom som poliser och alla som var emot kyrkan och dess idéer straffades.
  10. Sadgasm

    Dödsstraff

    Säg att en man döms för mord och får 10 år, som är "livstid" i Sverige. Om han sen blir släppt efter 10 år men mördar igen, då tycker jag att det är ok att han ska få dödstraff. Om det inte visar sig att han är psykiskt sjuk såklart, då borde han få vård.
  11. .. fast du kanske inte behöver säga det face to face "jag älskar dig" utan att veta säkert att du verkligen gör det. känslorna du har kan ju bara vara svartsjuka mot din kompis. jag har själv upplevt det, min kompis har gillat en tjej och då får jag för mig att jag också gillar henne, fast egentligen inte. att dessutom säga det när ni knappt har nån relation ens tippar jag skulle skrämma bort henne. :P
  12. du säger det själv - du är för feg. om du hittar en tjej du gillar, ta kontakt, snacka med henne. jag tror knappast att det är hon som kommer att bara gå fram till dig och fråga. är hon intresserad av dig och du av henne och ni båda vet det kommer det lösa sig av sig själv. och ett tips är att tona ner din spelade intelligens och "jag är så j*vla mogen och seriös och tror mig veta bättre än alla andra"-attityden.
  13. och vad gör dig säker på att tjejen ens är intresserad av nån av er? om din kompis nu skulle bli ihop med henne före dig så betyder väl det antagligen att hon inte heller gillar dig på det sättet, och då är det ingenting du kan göra nåt åt. och om du nu är så orolig kan du inget annat göra än att snacka med henne, få reda på om hon är intresserad.
  14. Och dom har sagt till dig "Vi gör så hård musik!! YEEEAAAHHH! DEATH TO THE WORLD!! FUCK YEEE!! *GROWL*" Ne, skulle inte tro det heller. Du behöver seriöst tagga ner, kom inte och säg att du inte är en f*n-boy för det är du, till 100%. Så du påstår att dem inte gör någon slags hårdrock eller metal? Är det vad du tror? Isåfall är du döv som f*n. Lol 40200 det står att det är Pop/Rock lol på dig alltså. Vilken blandning metal och poprock... Men skitsamma alltså Slipknot är Metal och DBA är Metal/Poprock inget mer tjafs. Dead by April är ett svenskt metal-band från Angered, Göteborg som bildades i februari 2007 Läs genrerna på höger sida... Där står det: Metal, Poprock och Screamcore... På Slipknot står det bara genrar på sidan som är metal, så Slipknot är mer metal än Dead By April... ha i bakhuvudet att vem som helst kan skriva vilken genre de tillhör på wikipedia. btw låter du precis som en riktig fanboy, så j*vla trångsynt att du tycker att slipknot är världens hårdaste och alternativa band som finns, och säger att alla nya band tror att de gör hård musik (vilket är exakt vad slipknot och deras äckliga fans tror) och kallar det för mesrock eller vafan du säger. att du sen kallar slipknot för rå j*vla metal är ju bara skrattretande. kolla in slayer eller morbid angel istället.
  15. vad är det för skillnad mellan Engla och påven? påven dör oskuld.
  16. Fake-Metal... om du nu ogillar "fake-metal", vafan gör slipknot på din avatar?
  17. Sadgasm

    Religion

    Religion har alltid varit ett sätt att kontrollera folket, inte sällan genom att skrämma folk till lydnad.Samma sak idag, organiserad religion utnyttjar svaga människor i syfte att komma åt deras tillgångar.
×
  • Skapa ny...