Hoppa till innehåll

TecNiquE

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av TecNiquE

  1. Tjena!! Jag har en clan som heter TechNiquE// och vi skulle behöva lite members som kan ordna med clan wars minst 1 gång i veckan och så, och bra aim! (jag kan ju fixa wars osv själv men vill ha lite assistance...) Ska hosta en 24/7 server om circa 3 veckor om allt går som beräknat , priser i server kommer att vara: VIP: 20kr , Admin: 40kr , VIP + Admin: 50kr (mängd rabbat på 10kr) Hör av er till mig här i forumet eller adda: Haga1337 på er steam! :lol: :ph34r:
  2. Tjena ;) självklart så får ni admin i min nuvarande server och vi kommer skriva in er på hemsidan och länka till er hemsida (om ni nu har en) och så fixar "connect button" via hemsidan in i server! :) adda: Haga1337 om ni är intreserade av att få in lite folk i servern B)
  3. i cs 1.6 ska du göra följande! gå in i din counter-strike/cstrike gör då ett nytt text dokument som heter Steam_appID.txt och där i skriver du 10. sen är du klar :D
  4. Well baby ;) adda: Haga1337 så kan vi snacka lite skit och tjöta så får vi se sen :D
  5. www.weirdmaker.ws www.messlettes.nl (kan använda Microsoft Word) Googla bara för Weirdmake så kommer det upp ;) Varsågod på förhand!
  6. Om du har eventscripts kan du gå in på addons.eventscripts.com och söka på "connect" så hittar du det säkert ! Annars finns det ett sådant på sourcemod.com ;)
  7. Tjena! För alla ni som älskar eller gillar Aim_crazyjump så har jag en på 90.231.110.193:27014 ;) Ni kan oxå gå in på www.crazyjumpserver.ucoz.com och klicka på "Enter" knappen där för att joina servern. Information! Addons/Mods/Plugins: CSDM med endast AK , M4A1 , USP och glock , Contact Admin via email ... m.m. Admins steam namn: Haga1337 (jag) ip: 90.231.110.193:27014 Uppladning/Nerladdning: 24Mbit (ned laddning) , 2.0 Mbit (Uppladning) Ping i medelvärde: 30 +/- Hoppas ni dyker upp inne i servern och lirar lite ;) Det var det!
  8. Ta bort game manifestet ur Cstrike_swedish/scripts !
  9. Kanske! vad är det för typ av server? adda mig: Haga1337 så kan vi snacka mer om det!
  10. gå in på antingen sourcemod.com och sök efter Connect sound eller addons.eventscripts.com och sök "Connect sound" för ES (eventscripts) behöver du ladda ner ES det gör du på hemsidan eller så kan du googla ... och skaffa oxå ES tools , jag hade ett ljud förr :D "Welcome to Chill with skill"
  11. Tjena alla cs nördar! ;) jag söker en clan som är ganska seriös med pcw:er och egen server! (24/7) mina erfarenheter är ganska bra och jag har en egen Public Crazyjump server (mer faka på www.crazyjumpserver.ucoz.com) den är tyvär inte 24/7 men den duger :D (typ 24/7) tebax till sak! Ni ska vara ett glatt gäng och man ska ha roligt i clanen , clanen ska använda sig av ett Chat program (ventrilo , skype etc..) Information Spelat cs: 7år med uppehåll i cirka 1år. ålder: 14 Namn: Marcus Steam kontonamn: Haga1337 msn: [email protected] aim size: Small , green Sens: 2.8 Som sagt söker ett glatt gäng ! helst mellan 14 - 25 år ;) ha det gött och adda mig eller skriv i fuska.se om ni är intreserade!
×
  • Skapa ny...