Hoppa till innehåll

DeLarge

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av DeLarge

  1. Inte du också! :P Av alla filmer gjorda på 70-talet är den ju bland de tråkigaste xD Jag antar att de menar "Walk the Line", filmen om Johnny Cash med Joaquin Phoenix som Cash och Reese Witherspoon som June Carter. För det är ju faktist en jävla bra film.
  2. Brazil är så jävla bizarr och rolig. Lätt på min topp 20 lista.
  3. Blivit ledare i alla guilds på Morrowind, klarat så gott som alla sidoquests och hittat nästan alla artefakter. Och när jag säger att jag har gjort alla quests/sidoquests, så menar jag det.
  4. DeLarge

    Vad Tror Ni?

    Lite lustigt att just du kallar honom rädd och lättmanipulerad. :P
  5. Nej nej nej, DC. :) Sorry, misstog. Brukar fan kolla på dom små knattarna ibland, haha. Vem är det som har motorcycklen nu igen? Ghost Rider? Eller vad menar du? :Phttp://www.comicbook.com/blog/wp-content/u...ost_rider_1.jpg
  6. Jag antar att du känner mig tillräckligt väl för att påstå det, med tanke på att jag har postat kanske 10 inlägg i det här forumet? (och vad menar du med att jag överdriver?) Det jag menade var att om du lagt ner 30 sekunder på att kolla exempel på punk och crunk på, låt oss säga youtube, hade det inte behövts en så otroligt korkad tråd.
  7. Filmatiseringar gör sällan sin förlaga rättvisa. Jag har kollat runt och Watchmen verkar ha fått väldigt blandade recensioner. Det verkar som mycket av filosofin i Watchmen har gått bort i filmatiseringen, och att den innehåller mycket överdrivna fightscener á 300, vilket är synd. Hela grejen med Watchmen var ju att visa hur superhjältar skulle vara om de fanns på riktigt. Men men, vad förväntar man sig när det är Zack SNyder som står för regin.
  8. Det här är inte nyheter direkt - filmen kom på bio för flera månader sen. Jag har bara läst serien, och hoppas på att filmatiseringen gör den rättvisa.
  9. "I was cured alright" - Alex DeLarge, A Clockwork Orange "You met me at a very strange time in my life." - The Narrator, Fight Club "Why are you wearing that stupid bunny suit?" "Why are you wearing that stupid man suit?" - Donnie och Frank, Donnie Darko
  10. "Då fattar jag" ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Vad? Jämför det här: med detta: Kunde du verkligen inte själv lista ut skillnaden?
  11. Det begriper väl förfan en pärlhöna*
  12. Deus Ex var det ja. TheGreatest: vem orkar ladda upp på imageshack varje gång? :P
  13. http://image.com.com/gamespot/images/screenshots/gs/rpg/deusex/deusex_screen002.jpg
  14. Just nu tar jag på mig rollen som JC Denton, nanotekniskt modifierat badass. Jag införskaffade precis Deus Ex till PC eftersom att jag inte kunda hitta min gamla skiva, och fyfan vilken härlig nostalgikänsla man får av att spela det igen några år efter första gången man upplevde spelets magnifika story. Fortfarande ett av världens bästa spel på många punkter.
  15. A Clockwork Orange Grym film, Malcolm McDowell som Alex DeLarge måste vara en av de största rollprestationerna i filmhistorien. Fight Club Mörk, humoristisk, samhällskritisk. Edward Norton är lysande som The Narrator. Donnie Darko Om världens undergång och män iklädda kaninkostymer. Se den. Control Om Joy Division's sångare Ian Curtis, ett av musikvärldens största genier. Han tog livet av sig endast 24 år gammal.
×
  • Skapa ny...