Hoppa till innehåll

ETS

Medlem
  • Antal innehåll

    53
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ETS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nej, för det börja att hända efter många missions så jag har inte instalerat om spelet. patcha? någon länk?
  2. Hello, 1. Ja när jag spelar GTA San andreas så brukar jag ibland få problem med musen, asså jag kan nt se runt om mig, musen krånglar och det går bara att gå framåt,bakåt,vänster och höger liksom ni förstår hoppas jag. När jag trycker på ESC så stannar spelet och det går inte bort med någonting så jag blir tvungen att starta om datorn. Vad kan problemet vara? detta händer ibland bara men det är störande. 2. Jag kollade om min dator tål GTA SA och jag såg att den tålde den 100% utan problem men när jag spelar laggar det endo ibland, någon som vet varför?
  3. Thanks för eran hjälp då da.
  4. Kan nu någon svara snälla snälla!
  5. Det skulle stå SPRÄNGA*, men iaf någon som kan svara plz!
  6. Jag kan spela nu igen,, fråga: finns det ingenting som man ska sränga innan man kommer dit förutom att döda alla? Har fortfarande inte klarat banan :angry:
  7. Om du syftar på banan så spelar de ingen roll och jag går med dom eller nt jag har testat att gå med dom men endo.
  8. Jaha men nu har jag laddat ner dom, så hur tar jag bort dom jag hittar dom inte, jag vill ju spela.
  9. Nej. Så länge han tar de patcharna jag länkade så finns det ingen risk. Ladda först hem 1.6 och installera. Gör sedan samma sak med 1.6-1.7. Falukorv jag ladda ner båda nu men när jag ska starta spelet står det "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" vad ska jag göra nu?
  10. Jag chansar och får se :(
  11. Jag vet faktiskt inte om det är 1.7 eller inte, kan du ge sida till upttadtering? kanske säga hur man isntalerar elr så? VORE VÄLDIG TACKSAM. Crazyshit- Jag har gjort exakt samma saker, men elden dödar mig :angry: :( Jag ska kolla en gång till på nån youtube och göra igen samma, menni vet innan banan startar säger Commandot någonting med " vi har fortfarande inte öppnat koden" eller nå sådant kan ej så bra engelska och då säger capten price helvete med det de löser vi, jag kanske nt löst den?:S haha känner mig dum men bara en gissning. Och en sak: På youtube när andra spelar så när capten price eller Gaz eller nån pratar så skriv det de som de pratar nedanför men de gör det inte för mig hur fixar jag det? Är lite besvärlig nu men vore tacksam om ni hjälpte till.
  12. Ja, de lite rök och jag ser deras ben och så de springer förbi sen kanske dom dör snare vet ej hinner ju nt se. Patcha? Ge någon bra sida till de för jag vet ej vad för patch ja ska ha :S
  13. Hur jag gör: Jag går fram till och ställer med precis där det är en gång åt höger och en åt vänster. Jag dödar dom 2 som finns i gångarna, alltså dom som skjuter dig om du ställer dig framför gångarna, Sen går jag i den högra eller vänsta gången framåt till då det kommer 1 eller 2 ut från en annan gång och dödar dom med, sen när jag ska fortsätta till den 3:dje gången finns det 2 eller 3 stycken där som jag också dödar, men iaf kommer jag sen dit att rakt famför mig ser jag andra gången på andra sidan och där står 2 stycken, ibland har jag dödat dom och ibland inte men de var ingen skillnad, sen srpinger jag åt höger eller vänster beror på vilken gång, och springer med capten price och en annan men när jag tar sprint också kommer det eld framför mig o de dödar mig:D Men detta gör jag ju väldigt snabbt men endo så pajas Denisb - Jag har kört om den delen och hela månag gånger men inget ändrar sig tyvär. Frusciante - Jag har gjort de, men jag dör och de springer förbi mig.
  14. Kan fortfarande ingen svaret? :(
  15. Det spelar ingen roll hur snabb jag är, endo kommer elden för tidigt, och har till och med kört på recruit men allt är samma elden kmr på samma tid. :(:(
×
  • Skapa ny...