Hoppa till innehåll

Excl

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Excl

  1. Lite mer emote's så skulle det bli perfekt.
  2. Allt får man i observatory Quest. Man får inte sakerna från nåt quest.
  3. Hej alla Runescape spelare på fuska.se Detta är bara en undersökning där ni ska skriva in vilken Combat lvl och hur många Questpoints ni har. Vill hälst inte ha några onödiga komentarer om varför jag inte borde ha gjort den. Själv är jag Cb lvl 59 och har 123 Qp. // Excl
  4. Noob det finns ju bar 158 quest hitils. Och varför tror alla att det finns 200 quest?? svara på det om ni kan. Om detta är Off-topic då får det vara det för jag vet inte om det är det: Han menar nog då Quest points. Men då är det ÖVER 250 quest points... Ja det har du rätt i.
  5. Mechscapeworld.com < det är ju skaparna av spelet som gör så att vi kan följa hur det utvecklas osv/men andra ord en fan sida. Ja, men jag menar Original Mechscape där man loggar in och ut i mechscape kommer ut NÄR Mechscape kommer ut. Det är inte ens säkert att det ska heta MechScape.
  6. Två saker har du rätt i, men om en spelare på RuneScape hittar en bugg så ska man säga det till jagex.
  7. Noob det finns ju bar 158 quest hitils.Och varför tror alla att det finns 200 quest?? svara på det om ni kan.
  8. Allt du behöver göra är att skafa rs membership.Gör såhär, börja med att gå till närmsta pressbyrån/7eleven och fråga om dem har så kallade wallie-card. För mer info om detta gå in på www.wallie.se
  9. MEN DE FINNS JU!! :o :o :o :o Nej? Som WASD sa så är fusk något tillverkaren lägger in i spelet. Botar är, hackning av spelet kan man väl säga, där du har ett program som styr musen o.s.v, det är inte fusk, det är macroing - botting. Och för alla som inte fattar det, macroing och botting är att fuska* då fuskar man för att det ska bli lättare för en själv, så att andvända macroers eller bottar är att fuska.(*cheat)
×
  • Skapa ny...