Hoppa till innehåll

Ewelai

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Ewelai

  1. Varje gång jag ska ringa någon eller någon ringer mig på Skype eller msn, så slutar alltid internet fungera efter ca en halv minut, det funkar igen efter bara en liten stund, men jag kan aldrig ha videosamtal eller liknande, vad är det för fel, och finns det någon lösning?
  2. Någon som vet vart man kan köpa R4 och Action Replay i Jönköping?
  3. Shrubish. Fire Type. Shrubish.bmp
  4. Jag har någrs frågor. När man har fått första gym badgen , borde inte alla pokemon upp till lvl 20 lyssna? Mina (Som jag tradat från Pearl) lysnnar inte, och en av dom är lvl 11. Borde inte alla Starters utväcklas vid lvl 18? Min Turtwig är lvl 19 och har inte utvecklats. Kan någon förklara lite mer vad som är skillnaden mellar D/P och Platinum?
  5. Vad är skillnaden på pokemon emerald, ruby och sapphire igäntligen ? :o
  6. Jag har precis fått National Dex och pokeradar i pokemon Pearl, men fattar inte riktigt hur dom funkar oså xD Hur funkar pokeradar? Nu när jag har national dex, kommer jag möta nya pokemon? För har hittils bara träffat sådana som det fanns förut. Tacksam för svar!
  7. Va? Men man kan väl inte få national dex före league?
  8. Okej :) Men det är ju så tråkigt att levla x'D Om man provar på att köra ligan men misslyckas, har dom samma levlar igen då eller uppgraderas det andra gången ?
  9. Pokemon Pearl. Just nu är dom inte så bra levlade, men tänkte köra upp dom till lvl 50 på varje och en på 60.
  10. Kan du skaffa vilken du vill ? :o Orättviist! XD Skulle jag kunna få.... Hmm... Torterra, Raparados och Dragonite? :D Skulle vara grymt snällt ^^
  11. Jag skulle vilja ha en Alakazam, men vet inte hur man skaffar en :S
  12. Jag ska precis börja Pokemon league, men undrar lite vilka levels man bör ha och så? Mitt Team är: Infernape Luxray Gyarados Palkia Abomasnow Bronzong Är det bra eller borde jag byta ut någon mot någon annan? Vilken isåfall? Och vilka attacker borde jag ha till dom? Vore glad om jag kunde få lite Tips x) Tack på förhand.
  13. Okej :) Ungefär hur mycket ligger det på?
  14. Finns den att köpa i en vanlig spelbutik, som tex gamestop?
  15. Jag har gjort det, men jag fattar inte -.-
  16. Jag Googlade lite på Pokemon Pearl och hittade någon fusk sak som hette Action Replay, då undrar jag om det är något slags program, eller om det är något speciellt man ska trycka för att få det. Alltså, Hur får man det?
  17. Tack så jätte mycket för din Hjälp ! :D Gjorde jag något som man inte fick i det inlägget? :S
  18. Förlåt om jag tjatar, men var hittar man Surf ? x'D
  19. 1 . Hur kommer man dit? :/ När man tar vägen till vänster omJubilife kommer man bara till några Bryggor. 3. Men jag använde Ultra Ball, Finns det bättre? Tack för dina svar :)
  20. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. jag har kört fast i Pokemon Pearl. Några frågor. När jag ska använda Strength för första gången så står det typ att jag måste ha någon Badge, vad ska jag göra? När jag ska gå till Sunyshore City så står det en gubbe ivägen och säger "Have a mayor Blackout" eller något, och man får inte passera. Vad ska man göra? Nu när man kommer längre fram i spelet så blir det ju mycket svårare att fånga Pokemon, jag skulle fånga en sådan där Giraffe Pokemon, och den hade bara 1 HP kvar, men ändå bröt den sig loss. Hur gör man?
  21. Va? Jag fattar inte, kommer jag få nya filer?
  22. Så om jag köper ett DS Lite (Mitt gamla är ett vanligt gammalt DS ) Så kommer helt nya Sparfiler? Förlåt om jag är rätt trög, men inte direkt någon expert på sådant här x')
  23. Jag ska köpa ett nytt Nintendo DS nu, för att slippa dela med min Syster, men jag undrar att om jag spelar ett spel på min nya konsoll, kommer de gamla filerna att vara kvar då? Alltså sparas det på Konsollen eller Spelet? Tacksam för svar.
×
  • Skapa ny...