Hoppa till innehåll

Zerp

Medlem
  • Antal innehåll

    796
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Zerp

  1. Panic! At The Disco är inte emocore någonstans. BAra emo. Emocore är till principen likadan som metalcore eller hardcore, bara med lite extra saker som hemsk sång och tråkig lyrik.

    Men hardcore har väl dess influenser från metalgenren, så det är väl därför den slängs in här.

  2. Ebm och industri är ju bara rent tråkigt, Zerp :) Jag lyssnar i stort sett på allt elektroniskt, men just de genrerna försöker jag undvika. Har en polare som är inne i sånt, förstår inte grejen :P

     

    Och om visual kei inte är en musikstil, vad spelar då "visual kei"-banden för något? Och säg inte j-rock, för det är ju en så väldigt bred genre. Typ som att säga att alla rockband från Sverige spelar s-rock typ.

    Jag tycker visual kei och glamrocken har rätt mycket att göra med varann. Båda två handlar väldigt mycket om looken, liksom.

     

    Naaaaej, vad säger du? Lyssna på Stray i alla fall, electonica med minimala inslag av industri. Det borde du gilla.

    Därför att synthesizer är skoj, därför lyssnar man på det.

     

    J-metal spelar de oftast. Annars j-pop också, An Cafe och sånt där äckligt skit. Annars så utgör j-metal den större delen av VK-industrin. Med kortare ord usch, Schwarz Stein 4TW.

     

    Dellamorte: Nej. Vill bara hitta andra med samma intresse.

     

    Selene: Jo, jag tycker dom är det. Jag fattar inte riktigt hur dom kan klassifieras in i industri-genren. Fast jag kan ju inte klaga på Lovers End, men resten är ju mest bara någon lam form av metal med lite synth här och där. Det är vad jag tycker i alla fall.

     

    Pulpen: Åh, Taking Back Sunday är så hardcore.

  3. Tack Selene, du är på min sida.

     

    Det saknas industri och ebm älskare på den här sidan. Inga Unter Null fans, eller Flesh Field. Inte ens några mesiga Birthday Massacre fans.

     

    Vissa av jrockarna och jpoparna, i det här fallet i Stockholm, har man all rätt att kalla emos. De ser ut som dom, de klagar lika mycket som dom, håret är skrämmande likt och jag har sett för många sår längs handlederna på alla. Jag har varit tillsammans med en sådan, så jag vet tyvärr.

  4. De har ju köpt in reklamen. Varför köpa in den om de inte ska visa den? Plus att det finns någon viss lag för gratiskanalerna att de ska visa ett visst antal timmar reklam och så vidare. Jag vet inte riktigt hur det där funkar. Men varför tjafsa om det?

  5. Det är väl inte särskilt tomt, ser ju hur många nya inlägg överallt som helst. Det här stället blir väl aldrig direkt tomt heller, finns för många medlemmer på den här sidan för att det någonsin ska bli tomt.

     

    Uzumaki Naruto, är det väl ändå?

×
  • Skapa ny...