Hoppa till innehåll

Zerp

Medlem
  • Antal innehåll

    796
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Zerp

  1. This could be anywhere in the world - Alexisonfire Där har du, emocore.
  2. y rly, Putside. Har inte sett Alexisonfire sångaren, inte hört mycket av dom heller. Men dom är emocore, de hör inte till här.
  3. Strapping Young Lad är nog det bästa metalbandet, enligt mig, just nu. Fulaste också dock.
  4. Panic! At The Disco är inte emocore någonstans. BAra emo. Emocore är till principen likadan som metalcore eller hardcore, bara med lite extra saker som hemsk sång och tråkig lyrik. Men hardcore har väl dess influenser från metalgenren, så det är väl därför den slängs in här.
  5. Postpunk=emo Deppig musik=goth? Anyways, Stray rekommenderar jag. Electronica med en liten twist. Plus att det är Unter Nulls sidoprojekt.
  6. Light Yagami, från Death note Edward Elric, från FMA. Gluttony, från FMA. Nara Shikamaru, från Naruto.
  7. Zerp

    Gittar Riff

    Ebba Gröns Staten och Kapitalet är ett lätt riff, rockackord dock men det är en bra början för nya gitarrister.
  8. Ny dator och 17'' plattskärm till den. Zoom gitarreffektpedal 1400 kronor Guitar hero 2 Warhammer: Mark of Chaos
  9. Prog kallar man Ebba Grön, Green day är bara mesig poprock med minimala inslag av punkrock. Arch Enemy och Otep. Tjejer som growlar, skoj skoj.
  10. Ze-ro - M's Venus Den funkar bra.
  11. "Jag dog i alla fall snygg."
  12. Zerp

    Darin

    Jag gillar Step Up.
  13. Är det? Låter osannolikt. Vilken tidsepok syftar du på?
  14. Halva världen skulle jag tro. Men emo och emocore, som tydligen finns, har ju blivit så stort och utspritt så man vet ju knappt vad som är vad nu för tiden. Allt kan vara emo. j*vla goth ripoffs.
  15. Naaaaej, vad säger du? Lyssna på Stray i alla fall, electonica med minimala inslag av industri. Det borde du gilla. Därför att synthesizer är skoj, därför lyssnar man på det. J-metal spelar de oftast. Annars j-pop också, An Cafe och sånt där äckligt skit. Annars så utgör j-metal den större delen av VK-industrin. Med kortare ord usch, Schwarz Stein 4TW. Dellamorte: Nej. Vill bara hitta andra med samma intresse. Selene: Jo, jag tycker dom är det. Jag fattar inte riktigt hur dom kan klassifieras in i industri-genren. Fast jag kan ju inte klaga på Lovers End, men resten är ju mest bara någon lam form av metal med lite synth här och där. Det är vad jag tycker i alla fall. Pulpen: Åh, Taking Back Sunday är så hardcore.
  16. Tack Selene, du är på min sida. Det saknas industri och ebm älskare på den här sidan. Inga Unter Null fans, eller Flesh Field. Inte ens några mesiga Birthday Massacre fans. Vissa av jrockarna och jpoparna, i det här fallet i Stockholm, har man all rätt att kalla emos. De ser ut som dom, de klagar lika mycket som dom, håret är skrämmande likt och jag har sett för många sår längs handlederna på alla. Jag har varit tillsammans med en sådan, så jag vet tyvärr.
  17. Zerp

    Kärlek & Samlag

    Grattis i förväg? Vilket roligt sätt att planera framtiden på.
  18. De har ju köpt in reklamen. Varför köpa in den om de inte ska visa den? Plus att det finns någon viss lag för gratiskanalerna att de ska visa ett visst antal timmar reklam och så vidare. Jag vet inte riktigt hur det där funkar. Men varför tjafsa om det?
  19. Zerp

    Tomt På Fuska?

    Några stannar ju iallafall och är semi-aktiva på sidan. Och det finns ju gott om aktiva medlemmar just nu.
  20. Säg till om det kommer fler spelningar. då kan ni förvänta er ett drägg i publiken.
  21. Zerp

    Kärlek & Samlag

    Min första var vid fjortonårs ålder. Jag tänkte rätt klart.
  22. Jag är självlärd gitarrist, bassist och trummis. Dubbelkagge 4tw!
  23. Zerp

    Tomt På Fuska?

    Det är väl inte särskilt tomt, ser ju hur många nya inlägg överallt som helst. Det här stället blir väl aldrig direkt tomt heller, finns för många medlemmer på den här sidan för att det någonsin ska bli tomt. Uzumaki Naruto, är det väl ändå?
×
  • Skapa ny...