Hoppa till innehåll

Shadowmoon

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Shadowmoon

  1. Japp, ha kul med dina leverfläckar :D P.S: Testa laserbehandling, det funkar.
  2. Men det e ju fan störigt om man sitter och läser nåt och så kommer det up reklam och annonser mitt i... :angry:
  3. Han var helt värdelös... han accepterade duellen, men när duelen startade så stod han bara helt stilla. Jag kastade en frostnova på honom och började spamma arcane bolt och arcane missiles tills jag besegrade honom.
  4. Ni borde ta bort reklamen och annonserna... ofta ser jag "omogen" reklam som typ "Busring.se - Blås skiten ur dina polare" och typ "Finnar? Prova Activia" och liknande. Det heter faktist Fuska.se, inte Reklam.se... Reklamen är ganska störande, och den kommer ibland upp mitt i ett ämne när man sitter och läser, vilket är irriterande. Dessutom tar det längre tid och ladda sidorna, vilket är ganska jobbigt för dom som har långsam internethastighet. Ha lite bättre reklam, som t. ex reklam för spel och konsoller om ni inte vill ta bort den.
  5. ärligt talat rogues suger... wippade en level 80 combat rogue på 8,3 sek (tog tid med mobilen) på min arcane mage :) no offence till ni som har rogues, jag säger bara min åsikt :D 8,3k sec som arcane mage? epic fail :< Jag tar dom på 5-6 sekunder som retri. Och rogues är extremt bra om dom får sin opener. Du kan inte döma en klass på sådant BS. Epic fail? LOL! Det är du och roguen som är epic fail. Shadowmoon: Du är fullständigt nab och borde sluta spela WoW. Rogues är fucking epic win och den du spöa är nub, som det finns många av. Rogues stunnlockar, gör bra dps, och därför är dem bra. Finns värdelösa retri paladins och DKs, dem är också dåliga antar jag? Sen är detta helt onödigt att snacka, för jag tror han redan har fått sitt svar. Herregud, är du typ 9 år eller nåt? Det är DU som är Nab. Fatta att jag kanske är level 78 och wippar en level 80 rogue med full T9 epic gear och 23000 liv? Plus att jag bara har 14000 och bara en epic sak (min robe). Tänk dig för vad du säger N00b...
  6. ärligt talat rogues suger... wippade en level 80 combat rogue på 8,3 sek (tog tid med mobilen) på min arcane mage :) no offence till ni som har rogues, jag säger bara min åsikt :D 8,3k sec som arcane mage? epic fail :< Jag tar dom på 5-6 sekunder som retri. Och rogues är extremt bra om dom får sin opener. Du kan inte döma en klass på sådant BS. Epic fail? LOL! Det är du och roguen som är epic fail.
  7. ärligt talat rogues suger... wippade en level 80 combat rogue på 8,3 sek (tog tid med mobilen) på min arcane mage :) no offence till ni som har rogues, jag säger bara min åsikt :D
×
  • Skapa ny...