Hoppa till innehåll

kakankakan

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av kakankakan

  1. fail...!! hm hade kunnat vara en väg ut från problemet, eller åtminstone hade du kunnat upprätthålla status quo istället för att göra det värre. fast å andra sidan, om hennes föräldrar har anledning till sina misstankar så kanske det inte hade hjälpt något även om du svarat nej.
  2. Jobbigt läge, men tror att du mest måste lära dig leva med det. Eller försök på ett helt annat sätt: gör något snällt för henne. Funkar det inte: försök tänka efter när hon blir jobbig, om hon gör det för att du gjort något mot henne eller är det helt oprovocerat? Tyvärr har alla småsyskon en period då de inte bryr sig och beter sig som de vill..
  3. Nej jag är inte kär just nu. Är singel i Malmö och loving it. Enligt mina erfarenheter slutar kärlek olyckligt, förr eller senare. JA, det är underbart när man inte kan få nog av varandra, känner att man bara kan andas på riktigt om man får vara med den man är kär i, och när allt annat förlorar sin glans och man inser hur bra till och med en vanlig tråkgrå vardag kan kännas om man är med rätt person. Allt får lite mer mening. Sen BAM, kanske den andra personen inte längre känner lika mycket för dig, och då faller allt. Hjärtat skrynklas ihop och allt känns så himla meningslöst. Grått grått trist trist tills du hittar en ny och då börjar allt om igen. Förhoppningsvis kommer du någon gång hitta någon som du kan spendera varje dag med.
  4. Man tycker väl ändå att ett dödsstraff skulle sitta bättre på en mördare än ett 5 år i fängelse? Fast jag ser det fortfarande som en "enkel" utväg för den straffade, att han inte behöver leva med konsekvenserna av sitt handlande. Klart att jag mycket hellre skulle se att de var tvungna att sitta inne hela livet, men jag är ändå inget fan av dödsstraff. Inget rättssystem i världen skulle kunna garantera att inga oskyldiga blir felaktigt dömda, och för att överhuvudtaget försöka garantera någons skyldighet krävs en otroligt lång och utdragen process. Jag tror heller inte att det funkar i avskräckande syfte, då detta resonemang skulle förutsätta att alla tänker och handlar rationellt och endast undviker att begå brott för att undvika straff.
  5. jag är emot dödsstraff endast av den anledningen att jag tycker att det är en "enkel väg ut" för den som mördat. bättre att en mördare eller vad det nu än är för brott blir inspärrad för alltid, utan chans att komma ut även om hen sköter sig, och därmed få leva med sitt (förhoppningsvis) dåliga samvete hela livet. och dessutom tycker jag inte att fängelser ska vara lyxiga a la norge-style (<--), där fångar får bättre behandling än äldre och sjuka.
  6. kärlek: i början är det lite pirrigt och spännande, man är nervös inför dejting och sånt. sen blir det tusen gånger bättre och man slipper den nervösa känslan. det känns som om det är så himla självklart att man ska vara med en viss person att tiden innan nästan är som ett slöseri eftersom man inte var tillsammans då. när man kan vara med en människa hela tiden och ändå inte tycka att det är tillräckligt.
  7. jag har bara en fråga, varför tror hennes föräldrar att du ska göra henne illa bara för att du hackade dig in på hennes msn? vad tror de att du ska göra nu? har det hänt någonting sen tråden startades eller är du kvar där du började?
  8. Hmm.. om ni är vänner först så är mitt råd att försöka kolla efter dolda signaler, typ om hon tittar efter dig när du går. Min erfarenhet är att killar i princip aldrig fattar när tjejer börjar flirta med en. Och om ni pratar ganska ofta så borde du ju märka om intresse finns. Fråga typ om ni kan ta sällskap hem från skolan, väldigt neutralt, och om hon dissar eller nåt så är hon antingen inte intresserad eller spelar svårfångad..
  9. (till nästa tjej, om du får samma problem) Du kan ju alltid försöka hinta lite subtilt. Typ nynna på McDonalds "I'm lovin it" varje gång ni ses :P eeeeller så kan du bara låta det vara, eller välja tjej efter ögonbryn.
  10. Precis! Var alltid redo, det kan hända när_som_helst!!
  11. egentligen spelar det väl inte så stor roll hur man träffas, huvudsaken är väl att man träffas? Klart att man kan ha en idé, men om man slipper vara ensam bara så är ju det tillräckligt.
×
  • Skapa ny...