Hoppa till innehåll

EmEvig

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

EmEvig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vart ser du det i tråden?
  2. Luciddrömmar har jag drömt många gånger, mest lite 18+ drömmar. :lol: En väldigt obehaglig dröm var att jag pratade med min kompis och han sa att han skulle köpa en katt, sen dagen efter i skolan så berättade han att han skulle köpa en katt.
  3. Edit- Okej det kanske blir en sån. :) Har några andra när det gäller bilarna, vilken är bäst? Jag har en kompis som har en 1:16 bil och dom är roliga men jag vill ha något lite större. http://www.hobbex.se/p/pid,7974/t/product.html http://www.hobbex.se/p/pid,3956/t/product.html http://www.radiostyrda-modeller.se/default...;product_id=131
  4. Ja det är klart. :) Jag vill börja med någon utomhus hobby och då tänkte jag att radiostyrt verkar vara något bra. Jag har ett gammalt dammigt PS2 och därför Xbox och PS3. Min mobil är inte så bra fast jag har haft den i några år nu och det är därför jag funderar på en HTC eller iPhone.
  5. Ja men nu är inte det fallet, jag ska köpa något.
  6. Nej jag ska inte spara dom, jag ska ha roligt nu! :) Borde jag vänta tills iPhone 4G kommer ut eller ska jag köpa en 3GS?
  7. Vi hade inbrott för inte så länge sen i ett förråd och då tog dom ganska mycket grejer, men jag fick ut på försäkring så jag har runt 6000. Jag har kollat lite på bilar på hobbex, är dom bra? Men vart köpte du din bil?
  8. Tjena, jag sitter här nu med lite pengar från en försäkring och nu ska det brännas! Vad ska jag köpa? Jag såg att det var nån liknande tråd här också men lås inte den här för det, det är ju inte direkt dubbel tråd. Här är några grejer som jag är sugen på. Radiostyrd bil, en s.k buggy. iPhone 4G när dom kommer. HTC Desire eller Legend. Nintendo DSi med ett flashkort Elgitarr Xbox 360/ PS3 Jag vill vara ute mycket den här sommaren för förra sommaren bröt jag benet och fick ha gips i 6 veckor, så därför lutar det inte så mycket åt ett Xbox eller PS3.
  9. Vad är det för märke och modell? Och vilket land köpte du den i?
  10. EmEvig

    Ny Dator

    Den sista såg riktigt härlig ut! :) Men en fråga bara, kan jag använda den laptopen som jag har nu som skärm till en stationär dator? Och är alla kablar som behövs för att koppla ihop allt med i AMD uppgraderings paketet eller följer dom med chassit eller delen som ska kopplas? T.e.x följer kablarna som går från HDD'n till moderkortet med HDD'n?
  11. EmEvig

    Ny Dator

    10.000 kan jag tänka mig med tillbehör eller kanske bara dator men gärna med hyffsade tillbehör. Datorn behöver inte vara ihopbyggd men den ska helst vara det men om den inte är det så gör inte det så mycket. Operativsystem behöver inte heller ingå.
  12. EmEvig

    Ny Dator

    Hejsan jag har just nu en bärbar dator som inte klarar av de spel som jag vill spela. Det ska vara en stationär dator och ska klara CSS, GTA 4, gärna CoDMW2, m.m . Jag har ingen dator skärm men pappas jobb ska beställa in nya datorer så jag ska få en skärm på det viset men resten måste skaffas. Är det här paketet bra? http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10426 Det behöver inte vara någon monster dator utan en som klarar dom nya spelen bra.
×
  • Skapa ny...