Hoppa till innehåll

KontaktaMig

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av KontaktaMig

  1. Vad tycker du om för musikstil? Själv så är det 50-tals rock till exempel. Sedan Heavy metal, ja och vanlig rock då. Ni kan ju skriva vilket band också.

     

     

    Det här är min andra som handlar om detta med jag har inte fått min första till debattforumet ännu så jag försöker igen med den här ;)

  2. Seriöst, det är ju att det har blivit uppmärksammat som är det värsta.

     

    Jag vet vad ni kommer säga, "han valde själv att ladda upp det". Men tänk på alla hans anhöriga, familj/vänner. Tänk er in i deras situaton, deras son/vän har just dött, och det sitter en massa folk på internet och laddar upp bilder och bildspel på hans död!?

    Håller med. Många tittar ju på bilder och sånt på hans död. Det är ganska respektlöst tycker jag.

     

  3. Monarki tar ju pengar! Som Victorias(eller så var det med k :S) bröllop, det var inte gratis! Dom pengarna hade man kunnat satsa på andra saker. Nå är det väl okej om hon gifter sig men att satsa så mycket pengar, jag tycker inte det skulle var så dåligt om dom hade ett bröllop med en ''vanlig'' budget. Om nån vill komma med invändningar så gör gärna det.

    Kostade väl cirka 70 miljoner + poliser.

    Och de tjänade ihop mer än det också. Annars skulle knappast staten betala för det..

     

    Så... :huh:? Do ya håller med mig?

  4. Slå dom sönder och samman. Dom är inte starkare än dig, dom tuffaste är oftast dom svagaste. Om dom är starkare än dig så ska du tro på dig själv, va inte rädd, det handlar om vilja.

    Ja typ så... alltså ta och snacka ganska rejält med dom(eller nåt sånt) en och en. Annars säger du till! Det funkar.

  5. Det spelar ju för f*n ingen roll om man byter frisyr om det är det man blir mobbad för. Det är inte själva frisyren som är problemet.

    Så du menar att folk inte alls blir mobbade pga. utseende?

     

    Nee, inte av uteseendet! Det är ju mobbarna som har problem och om det nu är frillan så ska man f*n inte mobbas.

  6. tycker soneby e kul, tänk hur mkt de la ut när han gjorde det dära hamburgekastar saken och tänk hur mkt de klippte bort bara för det inte blev kul och sen bara alla klagar.

    sen så är det väl ganska vågat av gänget att fortsätta efter flera polisnmälningar.

     

    sen när dena dära skittjejen som håller på med kändisar sprutade vatten på Fredrik Reainfeldt och fick dagsböter för det, vad f*n var det eller? ingen har väll dött av lite vatten? Tänkt bara på alla komiker som sitter i parlamentet och kränker kändisar hela tiden, inte f*n får det någon böter.

    Jojo, men om nån idiot skulle komma och kasta hamburgare och spruta vatten på dig så tror jag inte dom orden kommer från dig igen.

  7. Monarki tar ju pengar! Som Victorias(eller så var det med k :S) bröllop, det var inte gratis! Dom pengarna hade man kunnat satsa på andra saker. Nå är det väl okej om hon gifter sig men att satsa så mycket pengar, jag tycker inte det skulle var så dåligt om dom hade ett bröllop med en ''vanlig'' budget. Om nån vill komma med invändningar så gör gärna det.

  8. Ja... Energidryck som Redbull, monster och sådant är ju ganska onyttigt. Dåligare än vanlig läsk som te x Cola och sånt... men det är ju inte heller nyttigt! Samtidigt har ju redbull(eller monster tror jag) taurin i, vilket inte är så frestande för mig :huh:

  9. Varför i hela friden skulle det vara straffbart? Det kunde varit en historia, en lek, ett rollspel eller vad som helst. Ska jag bli tagen av polisen bara för att jag säger att jag tillexempel ska lägga en bomb någonstans? ...Oj, då. Jag tror folk är lite väl paranoida, vi är människor inte dödsmaskiner.

     

    Det är bara en sak med det: Det är ett J*vla hot att säga så. Man skämtar inte om att göra sånt. Oj, men vilket roligt skämt! :angry:

×
  • Skapa ny...