Hoppa till innehåll

KontaktaMig

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av KontaktaMig

  1. Nu börjar jag känna mig mobbad x) Ingen Kommer In Hit! xP

  2. Back To The Future är bra! :D Den rekommenderar jag också
  3. Tjabba, oj.... jag skriver till mig själv :O

  4. KontaktaMig

    Musiksmak

    Vad tycker du om för musikstil? Själv så är det 50-tals rock till exempel. Sedan Heavy metal, ja och vanlig rock då. Ni kan ju skriva vilket band också. Det här är min andra som handlar om detta med jag har inte fått min första till debattforumet ännu så jag försöker igen med den här ;)
  5. Håller med. Många tittar ju på bilder och sånt på hans död. Det är ganska respektlöst tycker jag.
  6. Man blev inte gladare precis :( undrar varför han skrev vad han skulle göra. Han mådde nog inte så värst bra tror jag. Han satte ju smileysar(Stavas det så?) vid typ '' Ja det är nog bättre med mera tabletter'' Sorgligt :(
  7. Detective Conan i manga och anime One piece i anime ;)
  8. Jag har varit med om många pinsamma grejer, te x att fisa när alla i klassen sitter tysta :D. Det är ju lite pinsamt, ja. Det var väl det, jag kommer inte ihåg så mycket(för att jag kanske inte vill det heller ;) ).
  9. varför säga blatte? :o Det är ju onödigt, men jag har då inte hört att mörka mänskor svär mer.
  10. Heh, jo. På förra skolan tyckte jag alla som gick i trean(klassen under mig :D) var mycket mindre än vad vi var. Har ingen förklaring till detta.
  11. Men skit i dom :rolleyes: . Hon kmr att märka det snart ;). Så det spelar ingen roll va du gör.
  12. KontaktaMig

    Monarki

    Kostade väl cirka 70 miljoner + poliser. Och de tjänade ihop mer än det också. Annars skulle knappast staten betala för det.. Så... :huh:? Do ya håller med mig?
  13. KontaktaMig

    Skolan

    Hur tycker ni skolan är: Maten,lärarna osv... Jag tycker den är ganska okej. :rolleyes:
  14. Ja, kan nån kontakta nån moderator nu?? Så att inte det blir probs. B)
  15. Med vadå, sin veckopeng? Hehe :)
  16. Skoj? Du komemr ändra dig dagen du ska släppa dig ur sängen klockan 7. Själv så ska jag börja i 6 a. Hehe, jo. Jag vet, då skrattar man inte nå mer :D . Skitjobbigt, själv börjar ja femman
  17. Ja typ så... alltså ta och snacka ganska rejält med dom(eller nåt sånt) en och en. Annars säger du till! Det funkar.
  18. Så du menar att folk inte alls blir mobbade pga. utseende? Nee, inte av uteseendet! Det är ju mobbarna som har problem och om det nu är frillan så ska man f*n inte mobbas.
  19. Jojo, men om nån idiot skulle komma och kasta hamburgare och spruta vatten på dig så tror jag inte dom orden kommer från dig igen.
  20. Jag är emot all rasism och förstår inte varför folk är rasister8Både mörka och vita). Vad har ni för kommentarer om rasism och varför tycker ni så? Kommentera gärna :P
  21. KontaktaMig

    Monarki

    Monarki tar ju pengar! Som Victorias(eller så var det med k :S) bröllop, det var inte gratis! Dom pengarna hade man kunnat satsa på andra saker. Nå är det väl okej om hon gifter sig men att satsa så mycket pengar, jag tycker inte det skulle var så dåligt om dom hade ett bröllop med en ''vanlig'' budget. Om nån vill komma med invändningar så gör gärna det.
  22. Ja... Energidryck som Redbull, monster och sådant är ju ganska onyttigt. Dåligare än vanlig läsk som te x Cola och sånt... men det är ju inte heller nyttigt! Samtidigt har ju redbull(eller monster tror jag) taurin i, vilket inte är så frestande för mig :huh:
  23. Det är bara en sak med det: Det är ett J*vla hot att säga så. Man skämtar inte om att göra sånt. Oj, men vilket roligt skämt! :angry:
×
  • Skapa ny...