Hoppa till innehåll

GamerFred

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av GamerFred

  1. GamerFred

    Facebook-spel.

    Dungeon overlord!
  2. -sigh- Must not feed the troll.. Must not feed the troll..
  3. What...? Det finns inte ord som kan beskriva hur dumt det där inlägget är.. Det räcker med troll på fuska.se nu tror jag.
  4. Eller så borde du kanske förklara vad du menar. Namn: Gamerfred Varför?: För jag vill spela på en multiplayer-server helt enkelt.
  5. Jag vet, jag gillar inte heller dun. Föredrar ull om jag får vara ärlig.

  6. "Freakystyley, jag känner ingen fjortis. Fjortisar är bara så 2009. Och lite förort också. Förresten, tänder killar på långa eller korta tjejer? Självklart, är man snygg så är det väl ett plus... Jag vet faktiskt inte om jag är snygg själv." Du har inte lärt dig någonting alls i denna diskussion, eller hur?
  7. Gillar inte alla att vara bäst på något? Tillbaka till ämnet. Du har rätt, alla går inte på utsidan, men det är det första alla ser hos en person. Utsidan är det första man dömer hos en person. Om det inte är över internet då, och man väljer att vara relativt anonym av sig. Om man väljer att hämma sitt intresse av tv-spel och datorer så kommer inte utvecklingen att gå framåt. Jag tycker att det är en helt okej hobby, precis som att läsa böcker, eller spela fotboll.
  8. Varför behövde du ens nämna det om endast "de flesta" gillar sånt. Både du och jag vet att i stort sett ALLA går på utsidan. Ännu en sak jag vill peka ut är; "Var dig själv och prata inte för mycket om dator, tv spel och sånt "som jag har märkt att du gillar" " Så om en person är väldigt intresserad i datorer och tv-spel, vilket jag ANTAR att Layton är, eftersom vi är trots allt på fuska.se, så kan fortfarande inte prata om det. Varför borde inte hon kunna göra det? Hon ska kunna vara sig själv, och killar ska kunna gilla henne för den hon är.
  9. "Långt brunt/blondt hår, tight linne som går ner till rumpan, parfym (kan aldrig va fel att lukta gott), pushup bh." Ja, bra idé! Om man vill bli utnyttjad för sitt yttre. Nej, var dig själv helt enkelt, vet att det låter som värsta klyschan men det är så det är. Om en person gillar dig för att du har tajta kläder och push-up BH, så.. ja.. Gillar den personen din kropp. Vill man ha det så, är man bara desperat. Om du nu är beredd på att vänta lite extra gör så, annars så kan du ju börja shoppa BH'ar. : )
  10. Är det nå fel med det eller?

  11. Passa dig för Gamerfred.

  12. Tänker du lämna fuska? D:

  13. : - D Har du msn?

  14. <333 Ska vi träffas?

  15. Gör du verkligen det? :D

×
  • Skapa ny...