Hoppa till innehåll

Whore

Medlem
  • Antal innehåll

    877
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Whore

  1. 27KR FÖR EN ÖL!!?? Det är en tredjedel av priset i Kiruna!

     

    Ja jo, det får man hoppas på. Jag har hört dock att vissa ska göra roadtrips i sommaren och se olika ställen. Bland annat en som ska åka runt och kolla på konserter och "måste ses"-ställen, så det kommer bli kul!

    du får se till att börja plugga i stockholm i höst, haha! jag vägrar betala mer än typ 40-50 spänn för öl om jag planerar att dricka mycket. 60-70 spänn eller mer för en stor stark är ett jävla skämt.

     

    aha, ska du också med då eller? och i så fall, vart ska ni?

  2. Låter som ett ställe för mig!

    27 spänn för en öl (25 för mig som är stammis ) och 25 spänn för en lakritsshot. lugnare vardagskvällar har de även typ film som visas på en vägg med projektor. senast jag såg det hända visade de den gode, den onde, den fule. det är ta mig fan det finaste haket i stan.

     

     

    Nja, jag är inte taggad på studenten. Alla människor som jag har lärt känna här under 3 år som jag sedan kommer lämna.

    Jag kommer säkert att träffa dom senare, men jag hade gärna varit kvar ett år till med dom.

    haha, jag grinade på studenten (enda gången jag gråtit offentligt bland polare, men ingen skam i det!), men sen på kvällen festade man en sista gång allihop tillsammans och nästa morgon var sorgen i princip borta. man hinner inte ligga och vara ledsen så länge eftersom man kastas ut i livet sen. och visst, man ses antagligen inte lika mycket som förr, men visst finns det möjligheter till det också. ska du plugga vidare får du ju dessutom träffa ännu mer skönt folk. allt blir nog bra, ska du se.

     

    min gamla klasskompis som gick om ett år tog studenten igår. vi var några som var där på hennes utspring. de flesta som dök upp hade jag inte sett sedan studenten för exakt ett år sen. det var så jävla roligt. nu imorgon fyller min vän år också, vilket innebär att jag kommer träffa många av mina favoritmänniskor som jag också gick på gymnasiet med, många som jag inte träffat på säkert 8-9 månader. detta i kombination med att jag nu får njuta av ett sommarlov och dessutom fick 9k på skatteåterbäringen som jag ska bränna i sommar har medfört ett fantastiskt jävla lyckorus.

  3. Vi var på UF-mässa i Älvsjö och bestämde oss för att ta några öl efter avslutningen, så vi åkte in till centrala Stockholm, men alla jävla ställen hade ju 23-årsgräns :S Men någon vakt rekommenderade något ställe som hette F12. Så vi traskade dit, men det visade sig att de tog 190 jävla kronor för att komma in. På en tisdag! Är det så jävla dyrt i Stockholm?

    aldrig hört nåt om. de kanske märkte att ni var främlingar i stan och försökte blåsa er. fan vet jag. där jag hänger är inträdet fritt och ölen billig.

  4. Ja det låter kanske inte så dumt det

     

    Men är det något speciellt jobb du vill ha i framtiden som du har sökt, men söker andra jobb bredvid för att du ska få pengar, eller vill du bara ha ett jobb och kvittar i vad det är?

     

    Just nu gör jag det bara för cash, så det är skitsamma vad det är egentligen. Tänkte jobba max ett år och sen plugga.

     

     

    Tips från coachen: Sök jobb som personlig assistent eller "assistent" på äldreboende, helst nattetid. 

     

    Min polare jobbar natt på äldedomsboende, han spelar gta hälften av tiden och ser film hälften av tiden. Sjukt bra betalt också. Enda negativa är att nu och då måste du inspektera daimkryss på någon äldre herre, men det är ju en vanesak.

     

     

    Det har jag faktiskt funderat på. Verkar inte särskilt svårt att fixa det jobbet heller eftersom 90 % av de tillgängliga jobben på arbetsförmedlingen är som personlig assistent eller på äldreboende. Men jag såg det alltid som sista utvägen, just eftersom det bokstavligen är ett skitjobb. :D Har ett äldreboende 200 m från där jag bor också, så det vore soft om man kunde fixa nåt där.

     

  5. Jag vet inte ifall jag vill eller inte vill vara som dig

     

    Vad har du sökt för jobb?

     

    Jag tycker det är nice, så länge man ändå söker jobb och försöker göra nåt åt tillvaron så kan man slösa bort resten av dagen med gott samvete. Det är väl bara en tidsfråga innan jag får anställning på nåt skitställe, så jag tänker utnyttja all fritid jag har just nu.

     

    Varit på intervju för ett arbete som mötesbokare (vilket verkar mycket intressantare än vad det först låter som), annars är det väl bara massa standard just-tagit-studenten-och-har-inte-råd-att-vara-kräsen-jobb, typ McDonalds, café/restaurangbiträde, livsmedelsbutik, blablablabla. Innan dess jobbade jag på kundservice, men fick kicken. Eller blev "arbetsbefriad", som de kallade det.

    • Gilla 1
  6. Haha XD

     

    Nä jag gör egentligen ingenting.

    Jag har varit lite små-deppig, det är allt.

     

    Vad gör du själv då?

    Jag vaknar, stiger upp och söker några jobb, spenderar sedan resten av dagen med att lyssna på musik och sitta i bara kallingar framför GTA V.

     

    /arbetslös

  7. Hur full blev du?

     

    Var det bara ett mysigt rus och en känsla av välbefinnande, sluddrade du och kunde inte gå rakt, eller söp du dig tillbaka till apstadiet, krälade i dina egna spyor och vaknade dagen efter med bara ett vagt minne av vad som hände kvällen innan?

  8. Jag lämnade allt i min väska i tältet eftersom jag inte pallade släpa omkring väskan på festivalområdet. Det var väl en riskfylld chansning antar jag, men ingenting blev stulet. Försök bli polare med de som tältar bredvid dig så eliminerar du risken att de får för sig att sno nånting samtidigt som de kanske kan hålla lite koll ifall de är vid tältet när du inte är det.

    • Gilla 1
×
  • Skapa ny...