Hoppa till innehåll

Whore

Medlem
  • Antal innehåll

    877
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Whore

  1. Dean Martin var det inte nån annan som postade honom alldeles nyss?
  2. Woodii: Den svarta diamanten Släpper spelet till vem som helst
  3. Iwan Rheon, som spelar ärkesvinet Ramsay Bolton i serien. Vem som helst får ta över
  4. Fuck it, det är Gary Numan. Släpper leken till vem som helst.
  5. Nice. Jag kör den här igen. Ledtråd: En av den elektroniska musikens stora pionjärer. Nine Inch Nails nämner honom som en viktig inspirationskälla och har både gjort en cover på en av hans låtar och spelat tillsammans med honom på scen.
  6. Nolltolerans säger jag, dödsstraff för de som uppmuntrar barbarism och antisociala attityder.
  7. Likkista tänkte jag på, men det här funkar ju också.
  8. Hahahaha, the return of Lillskiten2, lekforumets största skräck. Det bästa tipset jag har att ge är att printscreena livevideos från youtube med banden. Lite omständigt, men då slipper man förhoppningsvis idioter som förstör genom att bildgoogla.
  9. Whore

    Skatt Är Stöld

    Det är lätt. Det alternativet som gör mest nytta för flest människor anser jag vara det rätta. Så länge det inte bryter mot någonting grundläggande som rätten till sitt eget liv, vilket slaveri gör. Och med det resonemanget är jag också för skatt.
  10. Whore

    Skatt Är Stöld

    Nu applicerar du begreppet "tvång" på situationer som är heeeeeeeeeelt annorlunda och jämför således äpplen med päron. Slaveri innebär att man tar ifrån en människa rätten till sitt eget liv, utan ersättning för arbetet den förslavade utför. Skatt innebär att man tar en del av dina pengar i utbyte mot tjänster som är nyttiga för dig och resten av samhället. Det är ärligt talat en kass jämförelse och säger ingenting om hur nödvändigt eller bra skatt är. Och vad har du uppnått?
  11. Whore

    Skatt Är Stöld

    Tycker du ärligt talat att det är förvånande? Är du bara helt blind inför den negativa laddningen i det påståendet, eller är du medvetet missledande? Nämen titta, du kan ju faktiskt föra etiska resonemang kring skatt. Då kan vi ju istället för att slösa tid på allt definitionsrunkande börja diskutera exempelvis om allt bra skatt för med sig väger tyngre än "tvånget" det innebär att betala den. Poängen är, som jag tror jag framfört tre gånger i tråden nu, att så länge diskussionen gäller definitioner kommer den inte komma någonvart. Det är vad du verkar ha svårt att släppa.
  12. Whore

    Skatt Är Stöld

    Vilket du själv måste förstå innebär att folk tolkar det som att du tycker det är någonting negativt. Allt du har gjort är att leka med definitioner för att nå en slutsats ("Skatt är stöld") som är ett påstående laddat med negativa värdeord. Du påstår dessutom själv att tvånget som kommer med skatt är negativt (här). Du vill inte ha någon diskussion. Allt du gör är att leka med orden för att göra definitionen av stöld applicerbar på skattesystemet, och sen säga "MEN OM MAN SER DET PÅ DET HÄR SÄTTET ÄR DET JU FAKTISKT STÖLD, OCH STÖLD ÄR DÅLIGT". Ingen kan säga emot dig eftersom hela diskussionen utgår ifrån dina definitioner, VILKET GER EN DÖDFÖDD DEBATT SOM INTE LEDER NÅGONSTANS. Sålänge diskussionen handlar om din definition av skatt och inte fördelar/nackdelar med skatt kommer den här tråden inte komma längre än vad du redan skrivit i första posten.
  13. Whore

    Skatt Är Stöld

    Det handlar visst om tyckande. Det "tvång" du talar om innebär att alla har tillgång till utbildning, vård och massvis av andra nödvändigheter finansierade av skattemedel. Jämfört med alternativet, som jag antar är att bygga en koja i skogen och käka bark för att överleva, väljer hellre folk att "tvingas" betala skatt. Ja, per definition kanske det handlar om tvång, men det är du som lägger en negativ värdering i det.
  14. Hur mycket övade ni på den här innan ni spelade in? Sången är inte särskilt bra och både bas- och gitarrspelet låter stelt och osmidigt, särskilt när det blir som ett litet avbrott varje gång gitarristen byter ackord. Öva mer eller ta lektioner.
  15. Radiohead - The National Anthem
×
  • Skapa ny...