Hoppa till innehåll

moltix

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Alvesta

moltix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. moltix

    Mw2 Clan

    Låter skitnajs. Jag är tretton, har mick. Min kill streak är dock endast 9 då jag köpte spelet förrförra veckan efter typ 1 års chat av kompisar. Är med i en egen klan med dem, vi spelar sniperlobby quickscoping ofta men oxå s&d och domination. Undrar två saker; kan jag joina? Spelar ni PC?
  2. Hej! Jag söker antingen en aktiv klan med mycket medlemmar, helst svenskar. Medlemmar ska vara aktiva och spela clan wars och sniperlobbys quick/-noscoping matcher med varandra. Jag söker också spelare till min kompis klan. Vi spelar sniperlobbys aktivt och ofta och vill gärna klan wars mot andra aktiva klaner, vi är vid tillfället 4-5 stycken so ofta spelar emd varandra; alla är svenskar. Mitt steamnamn är moltax, adda mig gärna.
  3. Hejsan. Jag blev medlem på denna sidan för några minuter och ska försöka fixa min profil men fick snabbt ett problem. När jag ska t.ex. fylla i var jag kommer ifrån, vad jag har för icq/msn/aim gör jag såhär: trycker på den och ska sedan flytta ner pilen för att trycka på fältet och skriva in det jag hade tänkt men när jag försöker med det så kommer istället det där under upp. Så har det hänt när jag testat på alla fält. Finns någon lösning? Tacksam för svar. -Hittade en lösning direkt, låser. -Vet inte hur jag gör så jag låter tråden vara öppen.
×
  • Skapa ny...