Hoppa till innehåll

Stakc

Medlem
  • Antal innehåll

    386
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Stakc

  1. Tja, Såg på steam att det är gratis weekend för cs:go, Men hittar inte någonstans vart man kan ladda ner det.. 



    Köpte skiten istället. Är trög i huvudet idag så kanske jag som missuppfattade något.

  2. Tja spelar lite talisman online, Har alltid haft konstant 200-300fps, Men då används bara 20-30% av grafikkortet. och nu då jag loggar in så har jag bara 70-120fps och ibland lite högre men använder ändå bara 20-30 av grafikkortet.. Laddade just hem dom nyaste drivrutinerna. Går det inte ställa in så den konstant ligger på 120+ och använda mer av grafikkortet istället för att det ska bli drops?


    XFX Radeon HD 6950 2GB.

  3. Du skriver mest om invandrare och jag förstår inte vad det har med din kärlek till Sverige att göra :blink: Förresten så tycker inte jag att det är smart att använda en rasisttidning som källa (fria tider).

    Rasisttidning? Vad har du fått de ifrån? SVT mörkade till och med det med socialbidragen. För säger jag att jag älskar sverige och lägger ut nationalsången på facebook t.ex. så blir man automatiskt rasist. Nog om det. Vad säger du om det som jag skrev ovan?
  4. Hur menar du nu?

    1. Illegala har rätt till Socialbidrag, Skrev barnbidrag tidigare men det var fel.

    2. Reinfeldt vill att skattebetalarna ska betala av invandrarnas lån.

    3. Illegala har rätt till fri tandvård, Inte ens vi svenskar har det.

    4. Invandrarna får tacka nej till jobb men får ändå sina bidrag, Skulle det hända en svensk så blir man utskriven ur Arbetsförmedlingen.

    5. Invandrare slipper p-böter. http://www.friatider.se/invandrare-slipper-p-boter

    6. Vuxna flyktingbarn får förtur till lägenheter.

    7. Det mesta av dina skattepengar går till invandrarnas bidrag.

     

    21000kr i månaden får dom.

     

    http://www.friatider.se/fredrik-malm-ger-f...drarbidragen?fb

     

    Älskar man sitt land är man rasist..

  5. Rättigheter har inget med saken att göra, är man idiot är det gynnsamt för sverige om man länmar landet oavsett vad man har fötts eller hur man ser ut. Sen drar du upp en enorm strawman då Mezox aldrig på något sätt har försvarat kriminella.

    Nej det håller jag med om, Svensk eller ej, Är man en idiot så ska man straffas för det. Men invandrare har större rättigheter än vi svenskar har.
  6. ^ hahaha han vet vad ironi är

     

    Jag har inte sagt att du sagt något om att någon ska lämna landet. Jag menade bara att de flesta invandrare troligtvis är nyttigare för Sverige än du är.

    Varför är det troligtvis bättre? Så dom har större rätt att vara här än mig? Jo det har du rätt i, Till och med illegala invandrare har ju rätt till barnbidrag, Så det är klart att dom ska få vara här medans vi slänger ut resten av befolkningen som är här legalt?

     

  7. Nej, men för att du tror att nazism är nyttigt. Jag tror det hade varit sundare för Sverige om du hade lämnat landet jämfört med en (mycket) stor majoritet av invandrare.

    Du vet inte vad ironi är, Och vem har sagt att invandrarna ska lämna sverige?

     

  8. Det är folk som dig vi borde skicka ut ur landet.

    Varför? För att jag tycker sverige är på väg åt helt fel håll? När vi håller på och daltar med alla invandrare? Hur fan kan illegala invandrare ha rätt till barnbidrag t.ex.? Illegala ska till och med få gratis tandvård.. Och reinfeldt vill att vi som är skattebetalare ska betala av lånen för invandrare!

     

×
  • Skapa ny...