Hoppa till innehåll

Hur Gör Man Ett Storm Wind Bug?


Rekommendera inlägg

Ja, en demon från twisting nether kanske råkade misplaca sig i Azeroth och sen tog sig till Stormwind, sedan manipulerade han det lilla barnet (teh king), som anlitade en byggfirma som kom för att sätta stopp för buggen once and for all!!!

 

Eller så fixade blizzard det i en patch.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Har sett filmer på youtube om stormwind buggar, men klarar dom inte! Kan någon förklara hur man tar sig upp till t. ex. muren eller under stormwind? Tack i förhand.

 

Dom har fixat buggen att komma upp på statyn utanför Banken, att komma under SW men inte att komma upp på muren, vad du needar är en stege och tegel + en 100% mount som du hoppar från berg sidan om du kommer ut ur SW och vänder din char till vänster så ska de va nån katapult med pil osv, gå förbi den och mot bergen, mount upp, stå vid den gravida delen av berget (en liten gravid mage som gör så du kommer högre upp om du springer upp på den, sen hoppar du efter bergskanten mot muren vart berget lutar in så det blir en springa, sen fortsätter du hoppa tills du får fäste på muren och sen är du uppe, inget att se där dock.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Här är en liten snabb guide för hur man tar sig under stomrwind.

 

Börja med att hoppa up på den lilla tunnan, den syns inte så bra i den här bilden men den är bakom lådan.

 

 

Sen springer du mot väggen så att du står i luften(Sluta inte springa du måste hålla dig kvar på väggen)

 

 

Sen medans du springer mot väggen ska du strafe hoppa upp på facklan till vänster.

 

 

När du har tagit dig upp på facklan ska du bara hoppa upp på kanten som är framför dig och sen springa åt höger på kanten och då kommer du ramla ner under stormwind.

 

 

Under stormwind ;)

 

Redigerat av g1zm0
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...