Hoppa till innehåll

xavio

Medlem
  • Antal innehåll

    280
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av xavio

  1. Börjar Windows ens laddas eller händer absolut ingenting? Windows kommer till den skärmen där Windows ikonen är, sedan efter den har laddat lite så PAM, fryser den.
  2. Du måste väl inse att du inte kan förvänta dig ett bra svar på din fråga när du bara beskriver problemet sådär? I och för sig. I och för sig så har jag inget bättre att säga. Säg bara till vad jag ska säga. Du kan börja med att säga när krascharna sker oftast och vad är det exakt som händer, är det en BSOD, fryser Windows? och så vidare. ...Där fick du mig. I allafall, krascharna sker väl typ 3-4 minuter efter uppstart, och hela skärmen frys fast. Musen rörs sig inte, allting bara stoppar. Sen så får jag starta om datorn, och då så visar skärmen ingenting, så jag måste starta om igen, och då funkar det, tills det stannar igen. Ingen BSOD dock. Bara frys. Pang bom STOPP. Intressant... Kan du posta en Hijackthis-log? http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe Nu får jag ju inte ens igång datorn. :S
  3. Du måste väl inse att du inte kan förvänta dig ett bra svar på din fråga när du bara beskriver problemet sådär? I och för sig. I och för sig så har jag inget bättre att säga. Säg bara till vad jag ska säga. Du kan börja med att säga när krascharna sker oftast och vad är det exakt som händer, är det en BSOD, fryser Windows? och så vidare. ...Där fick du mig.I allafall, krascharna sker väl typ 3-4 minuter efter uppstart, och hela skärmen frys fast. Musen rörs sig inte, allting bara stoppar. Sen så får jag starta om datorn, och då så visar skärmen ingenting, så jag måste starta om igen, och då funkar det, tills det stannar igen. Ingen BSOD dock. Bara frys. Pang bom STOPP.
  4. Du måste väl inse att du inte kan förvänta dig ett bra svar på din fråga när du bara beskriver problemet sådär? I och för sig.I och för sig så har jag inget bättre att säga. Säg bara till vad jag ska säga.
  5. Jag vete f*n, men av någon anledning kraschar den hela tiden. Ja, vad mer kan man säga? Windows XP.
  6. Även 10-åringar har rätt att uttrycka sina åsikter.Plus du är 4 år äldre, som om det gjorde någon skillnad.
  7. Taskig design bara. :rolleyes:
  8. Men vad ÄR h*lvetet egentligen? Vad är himlen egentligen? Enligt biblen står det ju att h*lvetet är evighetens plåga medan himlen är det stora paradiset? Låter f*n inte logiskt. Hur ska man kunna veta det om man aldrig har varit död förut? Tänk såhär: Tänk om h*lvetet var typ, Hawaii eller något, och himlen är något nazistställe där Gud styr över allt och alla. Det är ju lika logiskt eftersom ingen vet vad som händer efter döden, eller hur?
  9. Tusan, jag skulle ju säga sådär. Det tar fram en annan sak:Det skulle väl inte vara mer rättvist om alla saker blev kallat "hon" istället?
  10. DirectX 9.0.1c har jag redan installerat, grafik kortet är nyköpt sedan maj, så jag tror inte det.
  11. Taskigt, det var kul att stå under Stormwind.
  12. Faan vad alla ska hålla på att försöka skrämma upp andra...
  13. Nej, jag är ett bredband. Roligt hur det är nästan bara dåliga saker som döps till hon... vapen, stormar...
  14. Gah, jag skulle ha så ont i hjärtat för din skull om jag inte hade så j*vla ont i nacken... Aj. Mitt otroligt oexpertiskt svar: Vad f*n tror du människor har känslor för? Lyssna här, gammelman, att hålla känslorna inlåsta i ett tomrum på våning elva är då inget att ha. Ska du låta din osociala sida ta över dina känslor? Att du inte kan säga det så direkt är väl en sak som jag förstår, och att sända SMS till henne och säga hur det var, är så du ska fortsätta. Den stunden du blir ensam med henne igen, inte i Värdens hus, såklart, bara prata smått med henne om vad du känner, och hur hon känner det. Om hon inte känner likadant för dig så får du helt enkelt acceptera det. Du har sagt det, men om hon inte känner likadant som dig kan du ju inte tvinga henne, eller hur? Inte för att jag har några som helst erfarenheter av det här, så kan man ju säga att du absolut inte behöver lyssna på det, men om jag vore du, så skulle jag ha gjort det. Du är så pass god vän nu, och hon har fått veta hur du känner det, så du borde bara låta det ut. Vart som helst, från munnen, från öronen, från näsan... ja, bara säg det. Sergeant Xavio out.
  15. South Park, klart. De vågar i allafall skämta om saker man absolut inte vill se på TV.
  16. För att man är en slampa, jo.
  17. Du läste mitt inlägg. För att vara ärlig, den här tråden är bara trams. Livet är orättvist, men man kan inte ändra på några miljoner års historia. I djurvärlden är det nästan alltid mannen som styr. Människan är ett djur, så bara lev med det.
  18. Började idag, fast det riktiga börjar inte förrens nästa vecka.
  19. Jag vet inte riktigt vad c:/Cabs är, typ en mapp. Använder Windows XP. Om det är en mapp/ett filnamn:Start->Sök->Sökassistenten->Alla filer och mappar. Men jag tror nog inte att det är en mapp/fil då ':' tecken inte kan användas inom de områdena förutom beteckning på en partition, iallafal i Windows XP Home Edition SP 3 Svensk Version 32-bit. Men det utesluter jag eftersom om det skulle vara partitionen C skulle strängen vara felaktig då du skrivit ett '/' istället för det giltiga tecknet '\'. Aha, då förstår jag. Hittade mappen nu. Tack så mycket.
  20. Jag vet inte riktigt vad c:/Cabs är, typ en mapp.Använder Windows XP.
  21. Fast om du lär dig franska kan man kalla franska språket "jämställdighets-språk" eftersom i vissa tillfällen så heter vissa saker han, och vissa saker hon. Ungefär som en och ett i svenskan.
  22. Hon är ful i vilket fall som helst, utsidan, insidan... You name it. -_-
  23. 1. Antagligen därför att en man gjorde lego på 60-talet, och vi vet hur dominanta män var då. Inte för att jag tror så, men...2. Han heter Herr Gårman. Lysna på namnet noga, "här går man". Hur hade det låtit med "Fru Gårman"? Man hade ju faktiskt tänkt att byta ut gubben mot kvinnan, men alla tyckte det var onödigt och förstörde det roliga med Herr Gårman så de la ner det (så vitt jag vet, alltså).
×
  • Skapa ny...