Hoppa till innehåll

Zelda: A Link To The Pas


Nafrali

Rekommendera inlägg

De ska du inte ta bort. Du måste ha tre medaljonger först.

Efter att du räddat zelda 1:a gången får du ett kryss på kartan. Gå dit och snacka. Gå runt i byn och prata med en liten kille som markerar ett till kryss åt dit.

Där finns Sahasrahla. Gå dit och snacka med honom så får du veta vad du ska göra. :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Om du har dödat en massa blå riddare i ett bossrum och fått en medaljong, har du rätt. Gå till Sahasrahla igen (han i huset nära första palatset) och snacka med honom så får du springskorna.

Sen ska du springa in i en bokhylla i ett bibliotek nedanför Kakariko så att du får en bok, gå till öknen, ta dig till ingången till palatset och använda boken framför stenen i mitten så att ingången öppnas.

Klara grottan, ta dig upp på berget och klara tornet där så du får den tredje medaljongen. Ett tips - när du är vid tornet, gå över bron till vänster och använd boken framför stenboken så får du en annan väldigt användbar medaljong. :)

Nu ska du gå till Master Sword, och de tre medaljongerna fixar så du får svärdet.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Öh, va? menar du när du har två medaljonger och hamnar i Dark World uppe på berget som kanin?

Då ska du gå till de där två lustiga figurerna som jagar varandra och ställa dig i det glasögonliknande ljusa stället och använda spegeln, så hamnar du på toppen av glasögonklippan i Light World. Ta hjärtat, gå upp och hoppa ner och så har du Heras Tower till höger.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Klarat tornet nu, var ska man göra efter man har slagits på balkongen i slottet med trollkaren Och var får man big key i tornet som man får tredje medaljongen?

Redigerat av ptniklas1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Öh... va?

Big Key minns jag inte, men när du slagits med Agahnim hamnar du automatiskt i Dark World. Då måste du ha moon pearl som du hittar i Heras Tower annars har du ingen chans.

Ska försöka ta reda på var nyckeln finns.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...