Hoppa till innehåll

Nafrali

Medlem
  • Antal innehåll

    4216
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nafrali

  1. Vad hemskt, de tar hela ett block och förmodligen ett slag för att ha sönder? F.ö., finns det att tank till multiplayer (server)?
  2. Använd sunt förnuft, och det är för övrigt tillåtet att prata om iso:s, inget olagligt med iso.
  3. Frågan besvarad, tråd urspårad, låser.
  4. Nafrali

    Chat Spammer

    Låser tråd.
  5. Nafrali

    Steam

    §3.7 - låser.
  6. Flyttar till Fuska.se. Lär nog inte komma ett forum då det knappt skrivs något om spelet.
  7. Inte speciell lämplig här, låser.
  8. Jag skulle rekommendera dig att köpa hem någon bok och börja lära dig på det sättet, t.ex. http://www.bokus.com/bok/9780672326974/c-p...us-5th-edition/ . Nu är det möjligt att det finns nyare varianter, men av det jag har hört så är Stephen Pratas böcker. Hade jag varit dig så hade jag gått rätt på C++. Min far jobbar som programmerade och programmerar allt möjligt och det är i stort sett alltid C/C++ som de jobbar med. Java är visserligen plattformsoberoende, men jag är ganska säker på att det är slöare än program gjorda i C++
  9. Nafrali

    Vilket Chassi?

    Ta allt snack i din nyare tråd, låser.
  10. Nafrali

    Apa

    Troll, låser.
  11. Och det är väl så det brukar vara? Men visst, ett forum för mobilspel hade varit fint.
  12. Gör den på julafton istället, god jul.
  13. Nafrali

    Marry Christmas

    Låser tråden, filen är borta från servern och jag han ej kolla om det var virus eller ej.
  14. Vet du hur du gör vid 4(2x+3)(x-5)? Först får du ta 2x*x = 2x^2 (2x+3)(x-5) Sedan tar du 2x*-5 = -10x (2x+3)(x-5) 3*x = 3x (2x+3)(x-5) 3*-5 = -15 (2x+3)(x-5) Du har då 4-2x^2+10x+15 -(1-x)(x+1) Nu gör du precis likadan med -(1-x)(x+1) och sedan adderar det (eller subtrahera det om du tar bort det första minustecknet). För att göra det enklare så bör du kunna bryta ut -1 ur (1-x) så att du får -1*-1*(x+1)(x+1). Allt som allt blir det -2x^2+10x+19+(1+x)^2 Detta borde göra det enklare att lösa, om du kan konjukatreglerna(?), eller om du förstår hur jag gjorde. (Kan hända att det är något fel jag har gjort, har skrivit allt på datorn och det är smidigare att göra det på papper). [EDIT] Självklart ska du multiplicera med 4, missade att skriva det. Gör en edit då jag inte vill göra ett nytt inlägg.
×
  • Skapa ny...