Hoppa till innehåll

Hjälp På Pokemon Gul!


SoulOfDeath

Rekommendera inlägg

  • 2 veckor senare...

känner inte till just den glitchen, men jag vet principen. men för att den typen av glitchar måste man använda fly/dig/teleport/escape rope, vilket jag tror är omöjligt att få innan brock, dessutom är det bara dumt att ha en nidoking i lvl 100 eftersom man inte kan styra den. principen av det hela beskrivs i nedanstående länkar (dock på engelska):

 

http://pokedex.kary.ca/catchmew2.shtml

http://www.trsrockin.com/hexlist.html

 

använd google translate om du inte fattar och annars är det bara att fråga.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Man kan visst styra Nidoking och andra såna glitchade pokemon. För dom är egetligen i level 7

om de är i lvl 7 går det bra, men han snackar om nått som liknar missing no-glitchen och de pokemonen är 100 + och går inte att styra, iaf så vitt jag vet. jag känner ju inte till nidoking-glitchen eller vet hur den fungerar så...
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

ja, det är för att man har klarat så många gym att man kan styra alla pokemon. men om du gör den här "nidoking-glitchen" som man tydligen gör innan brock's gym så kommer du inte kunna styra dem. lugna ner dig och skriv lite mer ordentligt om du vill bli tagen seriöst.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Okej lyssna: Jag har gjort glitchen så man har fått en pokemon över level 100 innan man möter Brock. Man kan ändå styra pokemonen, därför att den är egentligen level 7, men pokemonens stats är som en level 100. Därför går den att styra utan någon gym-badge.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...