Hoppa till innehåll

Konspirationsteorier


Median
 Dela

Rekommendera inlägg

Tja,

 

Tänkte vi kunde ta upp och diskutera det spännande ämnet: Konspirationsteorier här!

 

9/11

-------

 

Sedan händelsen av att American Airlines Flight 11 och United Airlines Flight 175 flög in i World Trade Centers Norra och södra torn har konspirationsteorierna strömmat fram, vissa tror att USA's regering ligger bakom allt, eller att dom visste om allt, men gjorde inget. Ett brev från George W. Bush sade:

 

"outrageous conspiracy theories ... that attempt to shift the blame away from the terrorists, themselves, away from the guilty." Där han alltså förnekar all inblandning av 9/11, och menar i ett annat brev att terrorist attacker kommer ursprungligen från subkulturer av konspirationer och misinformation.

 

Källor säger också att före attacken, handlades det om MÅNGA av United Airlines och American Airlines aktier och försäkringar mer än normalt runt om i världen: UK, Italien, Tyskland, Japan, Schweiz, Frankrike och USA., varav en/några efter attacken hade dessa investerarna/investeraren tjänat ihop runt 50 miljoner kr, eller $5000000.

Den här summan ligger fortfarande kvar i Chigaco's Exchange bank, ingen har ännu tagit ut den väldigt stora summa. Detta kan påbevisa att någon eller flera hade tillgång till information rörande terrorattacken 9/11, som sedan spridits runt i stor hemlighet.

 

Det har även sakts att dom har fått in en varning av en påkommande attack av Al-Qaida, något som var väldigt, väldigt stort enligt rapporterna som kom in. Direktören av Central Intelligence i USA, George Tenet, sa att hela "Systemet blinkade rött".

 

Flera andra länder hade också fått in varningar om denna attack, varav Jordanien som sade att runt 20 Al-Qaida anhängare var i USA, och 4 som höll på med flygträning. Italien varnade även om en inkommande FLYGATTACK mot USA.

 

Detta kan höra ihop med "Dom visste, men gjorde inget" teorin, som om dom ville att det skulle hända.

....

 

Ron Paul, en av kandidaterna i USA valet har tillkännagivit att han tror att hela attacken hade något att göra med Bush Administrationen.

Den Nya Världsordern

-------

 

Den Nya Världordern är en konspirationsteori om att en hemlig grupp eller sekt kommer att få världsdomination, varav det var ett av målen som sekten "Illuminati" var ute efter före den förbjöds 1785 och löstes upp 1790, men vissa anser att den här gruppen fortfarande finns kvar, och har gått ihop med nazisterna, och fortfarande med sitt ursprungliga mål: Världsdomination, eller att det är en sol kult (Sun cult) som ligger bakom allt, vissa tror även att förutom världsdomination så håller dom redan på idag, nu, vid denna tidpunkt att döda 80-90% av befolkningen, blandannat med mat som innehåller Aspartam som är känd för att kunna öka risken för cancer, om detta är sant, kan det betyda att denna kult eller vad det nu är har funnits minst i 20 år.

 

"The New World order" termen används oftast av presidenter i USA när en stor förändring har hänt, som t.ex. När George W. Bush förklarade krig mot Irak 1991. Men konspirationsteoretiker tror att det kan ha mycket mer bakom den här frasen, nyss har även Storbrittaniens premiärminister Gordon Brown börjat att använda den här termen, Ronald Reagan har också gjort det. Det här kan vara så att alla betydelsefulla och influensrika personer i världen är med i en kult, en sekt, som innehåller målet "Världsdomination". Detta, är just bara som det andra här, teorier.

 

Det finns fler teorier om den nya världsordern, som att FN ska komma och invadera först USA's regering och störta den, sen gå vidare till andra länder och invadera dom och tillslut få världsdomination där tvångsläger där dom hjärntvättar den som vågar sätta sig upp mot den nya regering är vardag, skrämmande likt "1984" av George Orwell, läs den, jag rekommenderar den boken ;)

 

Religiösa människor tror att världsdominans är en plan av s*tan mot domedagen, s*tan kommer styra Antikrist, som kommer lägga upp olika världsinstitutioner, så som en världsreligion och en världspolis.

....

 

Sidnoter:

 

Aspartam

 

Aspartam är ett sötningsmedel som används istället för socker i de flesta lightprodukter; ämnets E-nummer är E 951. Det marknadsförs som bordssötningsmedel bland annat under namnen Canderel och Equal (i USA) men ingår huvudsakligen i färdiga livsmedelsvaror.

 

Aspartam ger ingen kariespåverkan och inget blodsocker- eller insulinsvar. Ämnets energiinnehåll är fyra kilokalorier per gram, vilket är lika mycket som socker men tack vare sin omkring 180 gånger sötare smak används aspartam i mindre doser än socker. Aspartam kan ha en laxerande effekt vid överkonsumtion.

 

Aspartam introducerades i livsmedelsindustrin år 1981 i USA, då under namnet Nutrasweet (ett handelsnamn som allt efter som försvunnit i och med utgående patent).

 

Aspartam är tillsatt i närmare 6000 livsmedel världen över, varav ca. 2000 i Europa. Substansen används som sockerersättning i bla. bordssötningsmedel, kakor, juicer, läskedrycker, saft, glass, konfektyr, halstabletter, tuggummi, mediciner med mera.

Taget från Wikipedia.

....

 

Jag är glad om ni orkat läsa igenom allt jag skrivit ;)

Och snälla, inga meningslösa poster som "Det är inte sant ffs" "lol gtfo idiot" eller liknande.

 

Tack.

/Median.

 

Källor: Wikipedia, konspirationsteoretiker, diverse hemsidor etc.

Redigerat av Median
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 36
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Gäst Mindtwistah

9/11 konspirationen tror jag starkt på. Det är bara att se Zeitgeist-filmen Dave länkade till.

 

Jag har dock aldrig fått några riktiga bevis på Den Nya världsordern, förutom folk som säger "En massa presidenter har sagt den meningen! DET ÄR BEVIS NOG!"

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Mindtwistah

Inte bra på att skiva mycket men:

 

hela bill gates förmögenhet bygger på att han har stulit nåt av apple, men ändå har han inget fått nåt straff, och alla vet om det, det har aldrig tagit upp i rätten..

Har du någon källa på att han stal från Apple?

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Inte bra på att skiva mycket men:

 

hela bill gates förmögenhet bygger på att han har stulit nåt av apple, men ändå har han inget fått nåt straff, och alla vet om det, det har aldrig tagit upp i rätten..

Har du någon källa på att han stal från Apple?

 

Han stal inte från Apple, det är ju bara löjligt. Däremot ska folk som arbetat under Gates stulit open source kod som sedan använts i mjukvaruframtagning. Även detta är inte bevisat.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

angående världsdominationen tror jag att den redan finns bara att vi inte är medvetna om den. jag menar, alla med lite samhällsinsikt inser ju att det inte finns några nationer och att "usa" redan äger hela jorden eftersom de mer eller mindre kan (om de vill) göra vad som helst. och eftersom de redan äger hela jorden finns det ingen mening med att förena alla "nationer" eftersom de redan inofficiellt är förenade. "USA" "äger" ju mer eller mindre FN och Världsbanken, två stora "internationella" institutioner med otroligt mycket makt. det är svårt att definiera världsdomination.

 

det är bara att kolla på lågkonjunkturen vi har här i SVERIGE för att inse hur beroende och fängslade vi är av "usa"

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...