Hoppa till innehåll

Aion; The Tower Of Eternity


Zanter
 Dela

Rekommendera inlägg

AION ONLINE: The Tower of Eternity


Ett ganska nytt MMORPG spel som just släpptes i Korea, Japan etc. EU releasen ligger för tillfället på 1 september 09, och det kommer inte ut senare än årskiftet. Det ser väldigt intressant ut tycker jag och här kommer lite info:

Historia:

Aion: The Tower of Eternity utspelar sig på den värld som heter Atreia. Spelet innehåller två olika faktioner, The Asmodian och The Elyos. Dessa två faktioner var en gång ett och kallades då Atreians. Deras huvuduppgift var att försvara The Tower of Eternity. Faktionerna splittrades och det krig som efterföljde kom att kallas The Epic Cataclysm, då the Tower of Eternity blev splittrat i två delar till Tower of Light och Tower of Darkness. Anledningen till att the Atreians valde att splittras var The Asmodians verk, de tyckte att Elyos inte gjorde sitt i jobbet att beskydda the Tower of Eternity.

Guden i Atreia heter Aion.

Faktioner:

The Asmodians:
Denna ras har sin boning på den övre delen utav Atreia och ses av Elyos som demoner som blivit förbannade av Aion, eftersom de efter the Epic Cataclysm kom att få The Tower of Darkness, den norra halvan utav det som var the Tower of Eternity, som boning. Asmodian ser detta som ett paradis medans Elyos ser Asmodia (den övre halvan av Atreia) som ett demoniskt, förbannat rike. Atreias urfolk såg ut precis som människor, som Elyos. Men när Asmodian kom närmare the Tower of Darkness förvandlades de. De fick klo-liknande naglar, deras änglavingar blev drak/demonvingar, deras ögon började lysa röda, vilket förklarar Elyos sy av Asmodian.

The Elyos:
Ser sig själva som det goda folket i Atreia, och är välsignade av Aion. De bor på den undre delen av Atreia som kallas Elysea, och dyrkar the The Tower of Light, den södra delen av det kluvna Tower of Eternity. De fick behålla sitt utseende efter The Epic Cataclysm till skillnad från Asmodian.


Klasser:
Det finns 4 olika klasser; Warrior, Scout, Mage och Priest som när de kommit upp i level kan specialisera sig till 2 olika klasser, jag ska strax förklara:

Warrior:

Gladiator: Använder tung armor och ett 2handat vapen, antingen ett stort svärd eller ett spjut. Specialiserad på närstrid och slår långsamma men kraftfulla slag. Skadegörare som även kan skydda gruppmedlemmar om det skulle behövas.

Templar: Använder tung armor precis som sin broder Gladiatorn, men till skillnad från denne använder Templaren sig utav en sköld och ett 1hands-svärd. Specialiserad i närstrid, samtidigt som Templaren inte gör lika mycket skada som Gladiatorn tål han istället mycket mer, och används alltid i grupper som den som ska se till att målet man attackerar inte slår på gruppmedlemmarna.

Scout:

Assasin: Använder ganska lätt armor i form av läder och 2 stycken 1handssvärd. Specialitet: smyga sig på motståndarna utan att dom ser Assasinen, och är en kraftig skadegörare.

Ranger: Använder samma läderarmor som Assasinen, men istället för att delta i närstrid håller de sig helst på avstånd och attackerar med pilbåge, men de kan även klara sig ganska bra i närstrid om den Rangern inte kan komma ifrån motståndaren. Kan även lägga fällor att lura motståndaren i, och har bra kamouflerings-förmåga

Mage:

Sorcerer: Använder väldigt klen armor, men kompenserar det men en bra förmåga att hålla sig långt borta från sin motståndare. Använder de 4 elementen; jord, eld, vind och vatten för att göra kraftig skada på långt håll från sin motståndare.

Spiritmaster: Använder samma klena armor som sin like Sorcerern, och dennes sätt att hålla motståndarna ifrån sig är genom att framkalla elementals, en slags ande utav de 4 elementen jag nämnde här ovan, och de bör man hålla sitt öga på för man vet aldrig riktigt vad de kan hitta på. Skadegörare som är mycket beroende av sina elemental-andar, som växer i kraft ju starkare Spiritmastern blir.

Priest:

Cleric: Använder klen armor, precis som Spiritmastern och Sorcerern, men kompenserar det med att kunna hela sig själv och andra gruppmedlemmar. Kan även använda sköld. Huvuduppgiften är att se till så att gruppen inte kommer till skada och håller sig vid bra hälsa.

Chanter: Använder samma armor som Cleric, och kompenserar det med nästan lika kraftfulla helningsmagier. Används främst för att höja gruppens moral och skada, en Chanter är nästan ett måste i varje grupp, och kan även göra ganska bra skada i närstrid.


Detta har jag skrivit helt själv, kan finnas fel, var inte det lättaste att översätta alla spel-ord till svenska, vissa gånger helt omäjligt.. =) men jag hoppas att ni har blivit sugna på detta spel, för det är jag verkligen! tar gärna emot kritik om den hålls konstruktiv.

Här kommer länk till Aion's hemsida också, ha det bra!
http://eu.aiononline.com/en/
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...