Hoppa till innehåll

Microshop


DAWd
 Dela

Rekommendera inlägg

Grafikkort: http://www.fuska.se/forum/index.php?s=&amp...t&p=1639029

Bästa sättet att se vad man har för nätagg är att öppna datorn och läsa vad som står på det.

 

Men jag ser direkt att den datorn inte har tillräckligt med ström för att driva ett grafikkort som klarar MW2 utan lagg, gissar på att du har 350W.

Det billigaste grafikkortet som går att köpa på inet kostar 350kr och kräver 400W.

http://www.inet.se/artikel/5408292/gigabyt...4350-512mb-hdmi

 

edit: lustigt.. jag har HD4850 och klarar MW2 på max med bra fps i Dx9, och här står det att det endast kräver 350W.... http://www.inet.se/artikel/5408488/gigabyt...on-hd4850-512mb. Tror det är 450W i min dator.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nja, det mesta står i länken du gav tidigare på din dator. Du har nåt okänt moderkort från Compaq och det kan vara svårt eller omöjligt att uppgradera då (som i Dell-datorer kan man bara använda saker gjorda av dell). Dessutom hittar jag inte vilket socket du har så du vet inte vilken processor som passar. När man har dåliga datorer brukar det vara bättre att köpa helt nya istället för att uppgradera.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Juste du skulle nytt moderkort också.

 

Processorn och grafikkortet passar i moderkortet. Men grafikkortet kräver 400W. Och antagligen passar inte dina andra delar på moderkortet, framförallt inte dina RAM-minnen. Jag har 2 datorer som är ungefär 10 samt 6 år gamla och nätagget på den som var 6 år paja så jag skulle prova att sätta in nätagget från den som var 10 men inget passade... fanns massa olika sladdar.

...det är därför det är lika bra att köpa en helt ny dator. Om du ska uppgradera en sak så måste du köpa nåt annat som passar med den och nåt som passar med det nya. Till slut kan det bli en helt ny dator.

 

Ladda ner cpu-z och ta screenshot på Memory så ska jag se om minnena passar. Men som sagt är det inte säkert att allt annat passar.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag har för mig att äldre minnen passa i platser för nyare minnen. Just nu har du PC2-6400 400MHz DDR2 och det står bara DDR3 på specifikationer. På en annan hemsida står det att det moderkortet använder 2200/1333/1066/800MHz-minnen så antagligen passar inte dina. Inte ens på tillverkarens hemsida står det vilken minnestyp den har...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...