Hoppa till innehåll

Zelda - Link To The Past


jillie
 Dela

Rekommendera inlägg

Hej, hej!

Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig med att finna Hammaren i den första borgen i Dark World. Jag har letat och letat och kan inte ens hitta genom hela borgen. När man kommer in finns det tre olika dörrar man kan gå in genom, och så finns det olika varelser (en stjärna grå i mitten, röd på kanterna) som ser ut som en stjärna som flyger fritt över rummet. Hur tar jag ihjäl dem? Och så finns det skalbaggsliknande varselser som är svart och röd, hur tar jag ihjäl dem?

 

Vore oerhört tacksam för svar och hjälp!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

;) Det tog också ett tag för mig och lista ut när jag var där för första gången när jag var liten.

Men i alla fall gå först till trappan till vänster eftersom där hittar du en nyckel.

Sedan om du tar trappan till höger kommer du hittar kartan och en till nyckel efter ett tag men du behöver minst 3 bomber.

Om sedan går tillbaka till rummet med de två trapporna och går rakt fram kommer du till nästa rum finns det två broar på var sida.

Om du bombar på bron till vänster och faller ner i hålet kommer du till ett annat rum där du hittar en trappa som leder upp till det stora nycklen.

Gå nu tillbaka till broarna och fram till nästa rum och tar dörren längst upp till vänster och bombar väggen nästan längst bort till vänster.

I nästa rum finns det också ett ställe där du ska bomba nere till höger. Sedan finns hammaren i en stor kista i nästa rum :)

 

Om du fortfarande är förvirrad pröva och kolla här:

 

http://shrines.rpgclassics.com/snes/zelda3.../dwlevel1.shtml

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Ja! Nu har jag fått Zelda a Link to the past så nu är allting helt plötsligt intressant för att jag vet vad spelet handlar om, är på samma ställe som du "jillie" och behöver också hjälp det templet. Senaste kommentaren hjälpte mycket! Tack "PatrickMannen". ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...