Hoppa till innehåll

Olagligt?


FaKeMyDeath
 Dela

Rekommendera inlägg

Hej. Idag när jag skulle rensa virus från min dator, så la jag märke till att det låg något virus jag inte sett förut, jag tog bort det direkt, och jag vet inte vad det heter, iallafall så skulle jag sedan radera min historik i firefox och så stog det massor av skit. men det var en sak som jag la märke till. det var en google bild sökning på ordet

bebisfitta

och nu undrar jag, är det olagligt? Jag har ju sett lite på nyheter och det sägs ju att

barnpornografi

är olagligt. Sitter här lite halvskraj och undrar. Samt fick jag ett lustigt samtal från någon snubbe som snackade engelska och frågade om någon i min familj hade en windows dator, samt ett samtal från unicef där de frågade efter min mor.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jojo, kan ju vara det. Men är det något polisen skulle lägga märke till?

I och med FRA så kan staten och försvaret kolla igenom all trafik då de loggar all trafik på internet inom Sverige. Har Unicef ringt till dig så har troligen redan FN:s cyberpolisiära organ fått information från Försvarsmakten om detta. Mitt råd är att kontakta polisen omgående så du inte får dörren inslagen i onödan.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag vet inte vad jag ska göra åt saken.. Jag vet inte hur länge den historiken vart där. Jag är väldigt osäker på att mina vänner skulle göra något sådant och sedan har jag ju väldigt stor chans att de bara antar att jag har gjort det. Jag tog bort min historik när jag såg det och jag kan inte bevisa att jag inte gjort något.. Jag är bara 13. Jag blev helt mållös när jag såg vad som stog där. Ärligt talat så är jag ganska säker på att det är ett virus för mina vänner är aldrig hemma hos mig. Jag är otroligt nervös och rädd.

Redigerat av FaKeMyDeath
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...