Hoppa till innehåll

Ny Gitarr Runt 7000Kr


Fjeddo
 Dela

Rekommendera inlägg

Hejsan!

 

Det har nu blivit dags att köpa en ny gitarr. Sitter just nu med en 3 år gammal Tanglewood som gick på runt 4000kr och tycker att den låter rätt dåligt och är oskön att spela på.

 

Har nu börjat kolla på nya gitarrer och har fastnat lite för Simon & Patrick, var inne i en musikaffär och provspelade några och tyckte att de lät bra och var väldigt sköna att spela på, bland annat den här: http://www.emusic.se/product/21832/Simon---Patrick-ShowCase-Mahogny

 

Den ska gå på runt 7000-7500kr och den ska ha mickar. Är den där ett bra köp eller finns det bättre i den prisklassen? Har inte bra koll alls på vad som rekommenderas så jag uppskattar alla seriösa svar. Tack på förhand!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Nu kan jag tydligen inte ändra mitt inlägg, så jag skriver ett nytt. Såg nu att gitarren jag länkade inte har mickar, trots att den var på den "avdelningen" på emusic. Jaja, ni får gärna komma med andra tips istället.

 

Har iaf hittat en annan gitarr, vad tror ni? http://www.emusic.se/product/21056/Simon---Patrick-Woodland-Pro-Spruce-A3T

Redigerat av Fjeddo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Ärligt talat vet jag inte, det här är långt ovan min prisklass. Jag har svårt att se hur man kan vara missnöjd med en Tanglewood för 4k. :D

Haha nä det är ju inte så att jag faktiskt behöver en ny gitarr, det är väl mer en "vill ha-grej". När jag var och provade lite dyrare gitarrer märkte jag vilken skillnad det faktiskt var, och även om det är mycket pengar så är det ju något jag kommer använda i många år frammåt. :)

 

Var iaf inne i en annan musikaffär och testade lite andra gitarrer. Kikade lite på Seagull-gitarrer, och just nu ser det ut som att jag kommer att köpa den här: http://www.ramusmusik.se/performer-cutaway-cw-flame-maple-qi/4757-0 . Kändes riktigt bra, och snygg var den också!

Redigerat av Fjeddo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...