Hoppa till innehåll

Viktigt!


Rekommendera inlägg

Du vet väl att det finns 3 dörrar i rummet! Och 2 som du inte kommer åt! Om du ser dörren i mitten så ska du hoppa ned i ett av hålen som ligger i mitten över det stora hålet i mitten du vet! det finns 2 hål där! hoppa i ett av de!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du måste först till padfilfod town ha relincanth som du fångar på havets botten(sällsynt) och wailord wailmers utveckling- surfa i strömmen längst när en gång sen ska du hitte etn mark som ser ut som ett upp och nervänt L. SURFA IMITTEN FRÅN den så kommer du till ett ställe där man gör dive.

När du kommer till texten med braile gör dive nu är du i sealed chamber. gå längst upp till bralie texten och gör dig.

Nösta bralie text högst upp ska du trycka på men du måsta ha relincant först och wialord sist. sen öppnas tre dörrar. en i sandstormen vid ruinnen där från texten vid bralie ska du qå höger höger ner ner och göra strenght då möter du regigrock (svårfångad). NÄSTA RUIN är ovanför dewford tryck på bralie texten och ha den framme och vänta tillslut kan du gå in där är regiice.

Nästa ruin är vid ruote 120 -125 vet inte riktigt vid en ruin gå in och göt fly i mitten av rummet. då möter du registeel. pust :visslar:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...