Hoppa till innehåll

Djurplågeri I Tv


 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 55
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Har ni sett vilken ny dokusåpa som kanske ska starta i England? Extreme Pet Makeover! Fy, vad grymt! Jag tror inte det finns nåt djur som skulle be om att få bli plastikopererat om det kunde tala. Det är bara för djurägarnas egen skull. Hur kan de vilja skada sina djur på det sättet? Den som låter plastikoperera sitt husdjur är inte riktigt klok.

det måste stoppas helt det skulle aldrig någonsin gå igenom det skulle bli ett ramaskri. hur f*n kan man låta människans fåfänga gå ut över ett stakkars djur FYFAN jag mår illa det är lika vidrigt som solglasögon till hundar vilken j*vla hund skulle ta på sig solglasögon annars lixom? det är ju skadligt för deras ögon. :angry: :angry: :angry: :angry: Redigerat av Soulprint
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag fattar fortfarande inte hur man kan säga att djur ÄR människor. Om djur vore människor skulle det ju inte vara något fel med att plastikoperera ett djur, det skulle ju vara precis samma sak som med en människa, eftersom djuren var människor... :huh: Kan nån vara vänlig att förklara detta för mig...

Djur är verkligen inte männsikor det är bara rabiata veganer som eldar upp grisar som tror det. Däremot så är människor djur som har fått gåvan den motsatta tummen därav våran otroliga hjärnkapacitet. Våga äta kött men man ska f*n inte plåga djur dom har ju faktiskt känslor det är bvevisat tex en hund ligger på samma intellektuella nivå som ett 4 årigt barn.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Orka whina!

Visst, jag tycker synd om djuren, det är sjukt med bara tanken på plastikoperation på djur, men ni har konstaterat att vi är idioter och djuren är lika värda som oss* minst 10 gånger!

 

 

 

 

 

 

 

*(:wacko:, om ni förstod...särskrivning!)

Om ingen bryr sig så fortsätter ju galenskapen fattar du väl?!?
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...