Hoppa till innehåll

Offline

Medlem
  • Antal innehåll

    2561
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Offline

  1. Har du läst sidan du själv länkade till? inte? Här kommer det =)
  2. Jag ska försöka komma in ASAP, men det jobbiga är att tanka hem filerna / kopiera karaktärerna. "Server to busy"
  3. Alltså.. Den som lyckas få Sulfuron Hammer gratis är JÄVLIGT duktig. 8 Sulfuron Ingot = Drop i MC, jo, det är gratis.. 20 Dark Iron Bar = Lätt att skaffa i mc, kan skaffa det gratis. 50 Arcanite Bar = Gratis? Jomenvisst, m du har tålamod att Farma alla 50 Arcanite Crystals så måste du endå fixxa en som transmutar åt dig. Även fast du får en guildie att göra det så tar det tid, mycket tid. 48 timmars Cooldown på transmute. 48x50 = 2400, 100 dagar.. Om du nu köper det så blir det runt 1000g.. En Arcanite Bar kostar runt 20g, Crystal går för en ungefär lika mycket.. 20gx50= 1000g. 25 Essence of Fire = Att farma dessa kommer ta väldigt lång tid, med en droprate på 2.5% från Fireelementals i Un'Goro.. (och thott drop rates stämmer inte heller). Med ett medelpris på 10g styck så blir det runt 250g från AH. 10 Blood of the Mountain = Som en random drop i BRS / BRD / MC så är denna ganska sälsynt.. Du kan säkert få några från guilden men om nu inte guilden har det så är det till o köpa dessa på ah.. Medelpriset på dessa är 50g, 50x10=500. Lava & Fiery Core = Borde guilden ha då dessa droppas ganska ofta i MC. Även om du nu skulle ha tur att få det mesta gratis så skulle man endå få betala en 1750g. (enligt mina beräkningar.) Om du på något mirakulöst sätt fixar alla arcanite bars så kostar det 750g. Det är inte en enorm summa men det är iaf 750g mer än 0g som du sa..
  4. Nej, det gör det inte. Har du testat det själv eller är det bara något du påstår? Jag har testat det.. Om jag säger O kanske det blir E osv. Jag testade MASSOR med bokstäver, och det enda orden jag fick fram ordentligt var S c vcx v. Det blir N o Kil l, No kill, för alliance... Ganska bra på PvP servrar i låglevel.. (jaja, lite patetiskt men endå, jag kom inte på något annat)
  5. De enda quest jag vet till Battlegrounds är de i AB och AV. I Alterac Valley finns det många quest som att Samla in Ramhides eller Vargar, det är för att göra det lättare att vinna matchen. (enkelt sagt) Dom questen finns utanför och inne i AV. I AB så finns det quest att horde ska hålla alla 5 baser samtidigt, att man ska själv ta en av flaggorna osv.. Dom questen får du precis utanför den riktiga ingången. Sen finns ju självklart "lämna in questen". När du vunnigt en match (eller förlorat 3) så får du 3 stycken Mark of Honor. Dom lämnar du in för lite xp + Reputation.
  6. Snygga, men lite för "tillgjorda" enligt mig.. Kolla bara på mage, stora isblock på axlarna..
  7. Vad snackar du om? AV = Alterac Valley, 40 pers BG, Mycket REPUTATION lite HONOR. AB = Arathi Basin, 15 pers BG, Mycket Honor lite mindre Reputation WSG = Warsong Gulch, 10 pers BG, Mycket Honor lite mindre Reputation.. Alltså, om du pvpar för rewardsen du kan köpa från "Supply officers" så är det snabbast att komma till exalted med Alterac Valley. Om du pvpar för att komma till en viss rank är det bättre om du focuserar på Arathi Basin eller Warsong Gulch.. (och btw, det är självklart Olika saker man kan köpa från de olika ställena, Blir du Exalted med Arathi Basin så kan du köpa Deathguard's Cloak mm och om du blir Exalted med Alterac Valley kan du köpa The Unstoppable Force + massa annat)
  8. Det kan sabba din skolgång om du börjar med end-game instances... Jag gjorde det, raidade MC / BWL / AQ / ZG VARJE kväll. Och tiderna var 18.00 tills max 02.00.. Jag slöt bara då, det tog upp för s*tans mycket av mitt liv. Sen så började jag spela på alts istället..
  9. Det billigaste sättet att skaffa det mountet är att först göra ALLA quest i nightelfs startställe, altså, gå Direkt dit när du har gjort din nya char och questa där. Sen så kommer du få lämna in väldigt mycket med Runecloth till Darnassus. När du är Exalted kan du lära dig att rida på mountet och du kan köpa det. Om du nu inte vill lägga ut 900g på ditt epic mount så tycker jag att du ska PvPa. Om du kommer till rank 3 kommer mountet kosta 800g. Om du pvpar till rank 11 kan du köpa ett epic mount för 90g..
  10. från BWL? Hah. I dom första "rundorna" man tog så fick alla tanks en reparationskostnad på 30-50g (j*vla Vael...), dom flesta rogues fick 10-20g (jag var en av dom).. Vet inte om cloth classerna. Men tydligen så ska / har blizzard jämnat ut repar costs, det är ju lite orättvist att en viss klass ska betala mer än alla andra..
  11. eCastingBar CarnivalEnemycast Ct_Raidassist Titanpanel Bongbos (den UI jag använder just nu, fixxar till hotbars) Decursive Är dom addons jag använder nu
  12. Offline

    Warrior

    Intercept är Otroligt bra. Battlestance - Charge - Mosa på lite - Berserkerstance - *Prästen Fearade dig* - Berserker Rage - Intercept och förhoppningsvis en execute :>
  13. I BFD lär det knappast droppa ett par byxor med 800 armor...
  14. Du gör ett enkelt quest. http://www.thottbot.com/?qu=4488
  15. du jämför allvarligt BRD med Gnomeregan??! Gnomeregan är en level 30 Instance, BRD är iaf 55+ om man ska lyckas därinne..
  16. Inte direkta Fusk men det finns Bottar, Exploits och Third party programs som kan gör att du kan teleportera dig själv vartsomhelst.. Dom bryter mot Blizzards regler och dom märker om du använder det.. (kolla i system tray nästa gång du startar wow, ett litet scanprogram kommer upp) Dom bannar dig direkt om du använder det..
  17. En level 60 kan lätt sololira thermaplugg...
  18. det är en officer som håller koll på det bara, folk behöver inte tanka hem någon speciell addon till det... http://eqdkp.com/ är hemsidan
  19. rank 14 med blå grejjer? shit.. Sist jag kollade var det Epic items vid rank 12 och 13, epic vapen i rank 14.. Måste ha fel, det är väl något blått skit som är sämre än teir 0, eller hur? (norly) Och "bara" pvpa? Du kanske inte inser hur mycket man måste pvpa för att komma till rank 14, Om du inte pvpar på två dagar under veckan så lär du förlora rank.. (om du är i rank 10 typ)
  20. nja, det stänger av Auto-Attack bara.. så du står bara där som en idiot och efter ett par sekunder så kmr du ut ur combat..
  21. PvP? Komma till rank 14 är exakt lika svårt som att få full teir 1 i MC..
  22. emh, lär er lite rogues pls :P Gouge = 5.5 sek, om du trycker på esc kan du PRECIS komma ut ur combat så du kan restealtha + cheapshotta din fiende..
  23. DKP står för Dragon Killing Points, Det är ett system för att distribera loot i endgame instances. Det finns många olika sorters dkp, den jag kör med är EQDKP. I princip är det såhär; 1 dkp för att gå med i en raid 0.5 dkp per timme 1 dkp per boss (3 om det är första kill) 1 dkp för att vara med i slutet. Så nu säger vi att Nightslayer Chest droppas, och då blir 5 rogues i raiden skitglada.. Den som har högst dkp (ie den som har raidat mest) får "köpa" Chesten för ett visst antal dkp, tror chesten kostar 30 dkp.. Roguen hade 20 dkp förut, men nu, när han har fått NS chesten så är han -10 dkp.. så måste han raida upp sin dkp mer innan han kan få mer epics.
  24. exakt vart har du sett att dom är öppna? står inget i nyheterna på www.wow-europe.com iaf
×
  • Skapa ny...