Hoppa till innehåll

Zelda a link to the past four sword


KNASEN
 Dela

Rekommendera inlägg

jag fattar inte hur man får fram ankan men jag har fjöjet men det händer inget när jag sperlar och vallgraven som man får 3:dje flaskan i som du skrev

och hur kommer man till 6:ans tempel och när man går längst klipporna vid kanten i öknen så ser man en sten med text på den som finns där man får saken som gör så att fiender frys inte staven utan dän där andra brevid

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 61
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag undrar över tre saker

Den första saken: i "skogen" SV om Slottet och NO om öken så sitter det en kille och när man kommer nära han så spelar han nått och för svinner vad gör man?

 

Den andra saken: i staden är det en kille som springer iväg när man kommer nära han, jag antar att man ska ha enterhaken men vart får man den?

 

Den tredje saken: vart i slottet finns trollkarlen och kommer man dit?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

tja jag undra vad man ska göra när man har komit till staden när man har klarat första bossen.. jag har varit vid öknen men jag vet inte vad man ska göra och det finns typ nån biblotek där på en bokhyla ligger det en bok ska man kuna ta den den är blå??????

 

snälla hjälp mig :cry:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Den ska man ta senare, om du har klarat första bossen har jag för mig att du skulle gå till huset i närheten av det templet till Shaira (Nej, men han hette något likande), han skulle ge dig något, när du har Pegasus Boots och kan springa jättefort kan du springa in i bokhyllan så den ramlar ner. Det är tackvare boken du kan tyda dom konstiga tecknen som står på bland annat Master Sword-stenen mm. Lycka till! ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...