Hoppa till innehåll

Bildprogram


Light

Rekommendera inlägg

Såklart det finns till Mac eftersom t.ex photoshop är en desine program och för jobb och sånt och Mac är en jobbar data då borde det finnas.Ja som x0t sa vi har i våra mac datorer Photoshop tror jag i personal rummet som stinker där inne .Mac har t.ex bättre skydd för virus

 

Vadå inte gör virus till mac all virus är från internet och internet finns till mac också så det kan visst komma virus !
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja men eftersom hela macen är uppbygd på ett annat sett så kan inte de flesta PCvirusen förstöra en mac.... Du vet väl att det är folk som gör virus dom ploppar inte bara upp?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Beldur

Shake 3 men kosta 50.000 kr.

Imovie kanske du kan använda.

Sedan finns det ett annat bra bild program runt 11.000 kr

 

 

VA?! 50.000!?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

photoshop är nog nästan det bästa. alla adobe program är som sagt gjorda för mac, men har givits ut till pc eftersom att mac marknaden är en så liten i jämförelse med pc marknaden. föressten, elements kanske inte är gjort för mac, men är inte säker.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

imovie är ju bara för video... visst, du kan lägga in bilder i filmer och göra bildspel men ändå.

 

--till 12--

virus är plattformsberoede, dvs de funkar bara till ejn viss plattform, pc, mac, linux osv. och nu är det så att det knappt görs några virus alls till mac, inte till linux heller för den delen. när folk gör virus gör de det ofta för att visa hur otroligt sårbart windows är.

 

dessutom finns det fler pc datorer än macar, så virusmarknaden är inte så stor för mac som för pc.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...