Hoppa till innehåll

Wow Fusk?


Falwk
 Dela

Rekommendera inlägg

det finns/fanns en bugg i orchernas start ställe (minns inte vad det heter, har inte spelat det på ett tag p.g.a jag har stoppat mitt account)

men i alla fall: när man ska döda den hära orchen för att få burning medallion eller vad den heter så kan man inte döda han ..

alltså för dom som inte fattar vad jag menar (blev lite rörigt :P ):

det finns en man inte kan döda fast man behöver en sak för en quest. eller man kan ju döda han men iland blir ju buggen så då kan man inte döda han.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 56
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Kan 100 tals , typ hur man kommer under IF, och hur man kommer under zul'gurub .  buggade herbalism och hur man flyger 10 gånger snabbare än en griffin. Vet även hur man åker direkt(på 2 secunder) vart man vill med griffin.

och massa mer.

 

 

 

 

Är en level 60 dwarf hunter med epixx;P

 

snälla berätta för oss hur man kommer vart man vill med griffin på 2 sec och hur man flyger snabbare än en griffin, i alla falla sicka PM till mig jag måste veta,

 

OBS: jag betalar om du berättar

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kommit på en bugg i ZF om ni vill få det lättare när ni ska döda fångarna.

 

När ni dödat alla trolls och dem dära bossarna, prata inte med gubben!! Vänta tills dem använder heartstone, medans dem använder heartstone så ska du spamma och prata med han.

 

Sen så kommer alla hans kompanjoner och försvinna sen så behöver ni bara döda han!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

jag har hittat en rolig bug :P om man gör polymorph på en enemy som simmar så blir det ett simmande får :P det ser kul ut för at får ska inte kunna simma & därför åker den bara runt utan att röra på benen eller nånting, prova själv!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...