Hoppa till innehåll

Zelda :tww


Zelda199019

Rekommendera inlägg

Då ska du ha fått en chart (tror den heter IN-credible chart) av honom. Om du inte har det, åk till hans ö och få den. Där visas alla triforce charts, och efter att du öppnat kartan visar den vart triforce sharden finns.

 

OK, kom på nu att det är fel. Men man måste väl ha besökt Tingle på hans ö för att kunna få kartan i posten? Och dessutom går det att klara spelet utan den kartan, det blir bara väldigt mycket svårare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Steg-1 Börgan:

Åk till WindFall Island och gå till en gravsten där det står en gubbe med vitta kläder och dansar. Borta där vid väggen finns en dörr gå in där.

 

Steg-2 befria Tingel:

När du gått in i dörren kommer du till en cell. Där inne sitter tingel. Gå bort i högra hörnet där det står 3 krukor. Ta bort dom och du ser en knapp. Gå på den och dörren till Tingel öppnas.

 

Steg-3 belöningen:

Tingel går ut ur cellen och ger dig ett gamboy advance och en karta till hanns ö. När du ska letta efter triforce bittarna kommer det komma en karta från brevlådan från Tingel. Men för att ta kartan moste du bettala 201 rubbies Tingel är veldigt girrig.

 

Steg-4 Triforce karts:

På kartan du får av Tingel ser du var alla Triforce Karts är. Letta reda på dom och åk till Tingels ö. När du kommer till Tingels ö klättra up i tornet för en stege och när du kommer up finns tre Tingels en vitt en rosa och en grön. Pratta med den gröna det är den riktiga tingel. När du ger honom en Triforce Kart som inte går att läsa gör han så du kan läsa dom. Men han är ju väldigt girrig så det blir 379 kr per karta.

 

Steg-5 Triforce Pices:

När dinna triforce karts är lässliga åk dit kartorna pekar och hämta alla Triforce Pices. Du ska fiska up dom med dit rep du kan kasta dig som lianer med och när du är där kartorna pekar när du är där närra ser du som en rengnbågs strålle ner i vattnet. Det är där bittarna av Triforce är. Men när du kommer närmare försviner rengnbågen och då får du komma i håg var den var. Om du fiskar och inget händer vänta tills repet slåt i marken det blir som ett littet gung i repet.

 

Steg-6 Done:

När du har alla Triforce Pices åk till The Tower Of Gods och in i det gula ljuset framför ingången.

 

Om du behöver mer hjälp eller inte förstod säg bara tiil. B)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...