Hoppa till innehåll

Gun Guy

Medlem
  • Antal innehåll

    582
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Gun Guy

  1. Gun Guy

    Gamecube

    När man startar Gamecube kan man ju få cuben att snöra i början så man kommer till options menyn. Där kan man välja almenaka eller memory card, så man kan se vad som e på memory cardet, och gör att man kan flytta filler från memory card i slot a till slot b. Hur som helst: Hur kan man göra det på Gamecube Memory card på wii consolen.
  2. 1. Hur gör man för att bli allierad med Primitiva Stamar? 2. Hur gör man för att ´´inta´´ en fiendes byggnad, te.x deras City Center?
  3. Gun Guy

    Oblivion

    När jag går up i en ny skill med en stark magi på Conjuration krashar hella spelet, för det blir överlastat. VET någon var man kan ladda ner ett mod som fixar det? Jag har redan kollat på ´´thesourse.com´´.
  4. Gun Guy

    Oblivion

    Jag har fått Quest att hitta ett Vin som hetter Shadow Banish Wine. Man kan hitta det i ganla fort, och jag har hittat 2 flaskor. Vet någon ett fort där det är mest troligt att hitta såna? Finns dom under fårten i gångarna ochså eller bara i kistor på taket?
  5. Jag har set den, det var en av det bästa filmer jag set!!!!!!
  6. Paper Mario The Thousand Year door, är ett bra mario spel där man går up i level. Det är både i 3d och 2d.
  7. Jag var ochså 7 år när jag körde Zelda Ocarina of time. Jag hade jätte högt ljud och jag skulle hämta Sun Song. Först såg jag inte Zombisarna, sen så hade jag vinklat ut ruttan så jag såg dom inte genom röken. Jag hörde bara massa mumel som fick mig lite skakis. Då hörde jag deras skrik så hoppa en genom röken och döda mig. Jag blev Skit rädd. Jag fick massa mardrömar bara för det, och det värsta är att nu sitter dom fast i huvet. Ibland kommer jag bara i håg dom sådär, och ibland kommer dom i minna drömar utan anlednig. Jag kan inte få ut dom ur mitt minne, samma sak med The Shinig. Jag har bara en svaghet för Zombisar som kommer fram plötslig och Chokerar mig. Det ser ut som dom våltar en ochså, min pappa tyckte dom var det äckligaste han sätt. Stackars Link
  8. Gun Guy

    Mobbare

    Bara för att det finns en mobbad måste det inte finnas några mobbare. Om någonting med en som är lustigt och syns lätt kan man bli rettad. Det kanske bara är på skoj, man nämner det 1 gång, det kan räknass som en blick. Men den Mobbade Personen kanske känner igen den blicken överalt, vissa menar inget illa, men Personen vet att alla tycker de e något med han/hon. Även om någon säger något om det och sen ber om ursäkt vet han/hon ändå att det var på grund av det lustiga. Man träffar ju inte samma prsoner under hela livet, men varje gång den Personen stöter på någon okänd och den kasstar en blick på den personen vet den Personen. Folk kan stötta men den mobbade vet att det är något lustigt med den. Alltså: Om den mobbade är lustig på någotset kan den bli Sänkt bara med ett ögonkast och den skäms. Om den vet att något t.ex ser konstigt ut med den och någon kollar tror den att den tror den är ful. Därför kan en Person bli mobbad utan mobbare och det är ingens fel och ingen kan göra något åt det. Men om man inte kollar var man iallafal inte med i att få den personen att må dåligt. Därför om något är fel på en Person och den inte gan göranågot åt det borde man inte kolla konstigt men ändå unvikande. Behandla alla som vanliga personer. Använd inte heller ord som CP t.ex, dom som har såna problem kan ta illa up. Med tanke på att dom vet att dom har såna problem kan dom ta det som att man själv är ett slangord för dum i huvet. Alla kan få såna problem när som helst, men när man har det kan det aldrig gå tillbaka igen. (REPITERA) Alltså: Behandla alla som vanliga personer, använd alldrig CP som slang t.ex. För om du inte gör det här är det kanske det inte är en stor fara för dig men du är med 100-1000-10000 på att få en person må väldigt dåligt.
  9. Gun Guy

    Age Of Empiers 2

    Marco, polo känner jag till. Triggers är en grej man använder när man vill göra special händelser i banor.
  10. Gun Guy

    Age Of Empiers 2

    Till Age of Empiers 2 the Cocerus behöver jag hjälp med följande saker: 1: Spela Online 2: Fusk-kåder Dessa fusk kåder kan jag: Natural Wonder Aegis Robin hood LumberJack How do you turn this on Rock on Finns det några fler fusk-kåder jag inte känner till? 3: Triggers
  11. 2, Okej, om jag tränar up honom till en hit mon lee, Chan eller top och sen parar honom, blir det en tyronge då?
  12. Jag har fångat: Snorlax,Lapras,Areyodycaquil, några unknowns, Gylene Gyrados, Tyronge,Ho-Oh,Lugia,Pikachu och Chikorita. Utom dom är det 3 legendariska och super specila pokemon jag vet man kan fånga i guld, och det är: Suciene,Entei och Raiku. Dom är dom ända jag inte fångat. Om någon vet att det är något mer legendariskt eller super specielt jag inte fångat i guld vill jag veta det. Vad är Celebri föresten? Hur ser den ut, vad för slags pokemon, och hur får man den till guld? Jag är full av frågor. Föresten försökte jag para Tyronge med 10 dittos, men han var inte intreserad av någon. Hur får man fler tyronges igentligen?
  13. Kan man fånga Mew,Mewto Zapptoz,ArteQuno och den där andra legendariska eldfågeln i pokemon guld? Vad är Celebri? Finns det några fler legendariska eller super speciela pokemon man kan fånga i pokemon guld?
  14. Ja, Jusdet! Han vill suga in en och spotta ut en. När han försöker suga in en, Skutt ett Granat ägg mot honom. Han har 6 eller 12 liv tror jag. När han förlorat Hälften av liven blir han svårare, linjerna på platformen blir electriska ( trampa inte på dom! ) och så tror jag han får en ny attack. Han försöker hoppa på dig och mossa dig ochså, man ser honom på skuggan. Undvik den och linjerna. Du ska stå vid kanten på en linje om han ska hoppa på dej så blir det lättare att komma undan. Men stå precis framför linjen bakom dej, för om han Försöker suga in dej måste du skutta snabbt, anars nuddar du linjen och då måste banjo åter hämta sig, då suger han in dig och spottar ut dig. Det förlorar man 2 liv på! Om man har otur kan man åka på 2 linjer så blir det 3 liv! Bli aldrig instängd i hörnen av rumet! Undvik dom! Han blir även snabbare och lurigare för varje liv han förlorar under hälften! Försök och alatid vara vänd mot honom så du kan skutta honom! Ja, han är en av dom svåraste bossarna men vänta tills du möter Gruntilda. Hur som hälst: När du besegrat honom Kommer fläkten stängas av. Det här röret som snurat i rummet innan är det som gör så fläkten snurar ( vilket betyder att den stanar ). Gå då på den så kan du gå up på fläkten för att ta puzzelbiten. Om du behöver mer hjälp eller inte förstod säg bara till. B)
  15. Är weldar den där statyn i mayem temple? I så var ska du skutta på prickarna på hanns kropp men se up så inte ansikterna skutter dig. Jag kommer inte riktigt i håg vem han var, ge mej en full beskrivning om var han är, vilken värd, hur han ser ut, och vad han är så ger jag dig en full guide.
  16. Jag har fått en på 20 pounds 3 gånger. Dom får inte plats i akvariet eller på rutan men man får ett pris för den.
  17. Jag har hittat sinking Lure 1000 gånger. Man kan bara fånga ålen på natten läste jag för flera är sen. Man skulle kasta på dom små fiskarna vid land så kommer ålen och tar betet.
  18. När jag var på mount Mortar hitta jag dragons scale. Vad ska man göra med den?
  19. Norr om ´´Viridain City´´ eller söder om ´´Pewter City´´ i ´´Kanto´´ Finns en infart på ´´Route 2´´ Väster ut. Då kommer du till ´´Route 22´´ I sluttet av ´´Route 22´´Ligger ett hus som leder till Reseptionen till ´´Victory Road´´. Där ifrån Går du söder ut mot ´´Route 26´´. När du gått till slutet av ´´Route 26´´ söder ut Svänger du Väster till ´´Route 27´´. Du går väster ut dit tills du kommer till en damm. Använd ´´Surf´´ för att ta dig över den så kommer du till ett hus. Där hoppar du ner för klippvägarna och går väster ut tills du kommer till en sjö. Använd ´´Surf´´ För att ta dig Väster ut över den så kommer du till ´´New Bark´´ town och kommer in i ´´Jonto´´. Och det är så man går Mellan Världarna. Om du behöver mer hjälp eller inte förstod säg bara till. B)
  20. Jag har hittat 2 pussel i ruins of alph. Jag tror den första ska föreställa Lugia och den andra Ho-Oh. Proplemet är att jag inte får ihop pusslerna. Kan någon ritta en karta eller komma på något anatt sätt att hjälpa mig eller ladda hit ett anat fusk som hjälper mig?
  21. Jo, jag vill ha sällsynta pokémon men jag behöver Bagedgen mer. Det hjälpte inte att gå till gymet.
×
  • Skapa ny...