Hoppa till innehåll

Jordens undergång!?...


Gäst -Snake_bite-
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 135
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Det vet man inte, för det sägs att det ska komma en asteroid år 2017 eller liknande, som kommer vara väldigt stor, och att det van sådan asteroid som träffade jorden för ca 2 miljarder år sedan då dinousarierna fanns. Och att det händer att jorden träffas av 1 sådan stor asteroid var 2 miljarde år, så det är stor risk att den kommer träffa jorden. Men annars är det solen som kommer att svälla upp om 4 miljarder år. Men under dessa 4 miljarder år så har vi redan hittat någon annan planet att bo på, eller är vi redan förintade.

Men när ca 4 miljarder år har gått så kommer solen att svälla upp till en jätte lik klott som kommer göra att jorden ångas, brinner etc. Sen kommer solen sakta men säkert svalna tills det blir en vit liten dvärg, och jorden bli en iskall planet.

Och risken är med att en asteroid träffar jorden är att jorden förintas, kan komma ur sin vanliga kurs och därmed åka iväg ut i rymden och då kommer vi oavsett frysa ihjäl. Men vi får vänta tills år 2017 (kommer dock inte ihåg om det är den riktiga året), och se om det är vår domedag. Är det det, får vi hålla tummarna att vi överlever. Troligen inte. Kanske Guds plan? Hehe.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst -Snake_bite-

jag har sett på tv att på en månad kommer fyra kometer mot vårjan jord, en komet väger 100 miljader ton, och är 1000 miljader bred..., fast när dem är på väg att spränga våran jord då kommer jupiter och skydar oss, kometen åker brevid jupiter och dras in till dens gravitation, så jupiter räddar os ifrån att få 4 kometer på 1 månad..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

då borde alla människor i den tiden ta en raket o resa till pluto så inte dem får eld på sig men det står i en bok att solen kommer sluka gjorden

 

Ja, den svälls till en jätte stor eld klump och kommer att sluka alla planeterna i detta eld klump sedan kommer det att svalna och det kommer att bli värsta öde planeterna. Aska etc. Allt kommer att dö ut. Men det är ju jätte lång tid kvar, 4 000 000 000 år kvar (4 miljarder) Och mänskligheten har bara funnits i några 1000:entals år. Om vi skulle säga så här att jorden fanns i 24 timmar, då skulle dinusarierna finnas i någon timme, och vi skulle knappt finnas i någon bråkdels sekund. Det ni. Och vi har kommit långt på denna bråkdelenssekund.

 

-Snake_bit-

Vaddå 1000 miljarder bred? :roll:

Sen heter det inte komet, utan asteroid. Komet är helt annat. Och du manr kanske asteroid bältet som går vi Jupiter, ja, men det är en helt annan sak.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Min åsikt:

Jorden kommer inte gå under som många tror. Enligt vad jag vet kommer de troende (=kristna) hämtas hem och sedan går jorden in i sina sista 7 år, där de återstående får en sista chans innan Gud förintar planeten.

 

Till Ferrie:

De där fyra miljaderna åren lär aldrig ske. Det är inte långt kvar.

2017? Guds plan? Inte en chans. När det sker är inte menat att vi ska veta. Alltså går det inte att räkna ut, dvs år 2017 kan inte vara Guds plan.

 

Till resten:

jorden kan förintas på många sätt. Vilket det blir vet jag inte. Men som sagt, vad jag vet så kommer de troende hämtas hem, resten blir kvar och får 7 år på sig att antingen inse sanningen eller sälja sig åt fienden.

De 7 åren kommer bli de mest kaotiska någonsin.

Kanske kan gå igenom det senare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...